Kirjasto

Kirjastoauto ei kierrä 22.7. jälkeen

Kirjastoauto Severus ei kierrä tiistain 22.7. jälkeen toistaiseksi. Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa.

Avoimien ovien päivän arvonta

Uimahallin ja lehtisalin avoimiea ovien päivänä suoritettiin arvonta kävijöiden kesken. Onnetar suosi arvonnassa Leena Viljasta, Heli Salosta, Minna Mennalaa, Jouko Hakalaa, Liisa Lahtea ja Päivi Tikkasta. Palkinnoksi lähtee lahjakorttia, kirjoja ja Keski-kirjastojen kasseja. Onnittelut voittajille!

Päivän aikana keräsimme palautetta, joka on koottu PDF-tiedostoon.

Kesäajat

Kirjastoissa otettiin käyttöön kesäaukiolot ajat toukokuun alussa.

summerreadingPääkirjasto on kiinni kesälauantaisin elokuun loppuun asti ja menee kiinni perjantaisin klo 16. Katso kaikki aukioloajat.

Lehtisali uimahallille

Jämsänkosken lehtisali muutti uimahalli Koskikaraan perjantaina 2.5. Lehtien lisäksi käytettävissä on tietokone tulostusmahdollisuudella ja kopiokone.

Katso uimahallin aukioloajat.

E-palveluja

facebook pieniKirjaston tarjoamat e-palvelut löytyvät yhdeltä sivulta. Tarjolla on mm. e-kirjoja, sanomalehtipalvelu ePress, sanoma- ja aikakauslehtipalvelu PressDisplay ja musiikinkuuntelupalvelu Naxos music library. Naxosta lukuun ottamatta palveluja ei voi käyttää kotikoneelta. Tutustu e-palveluihin.

rakkausonharhaaTapahtumat

Tutustu kirjaston tapahtumiin: satutuokiot, messut, luennot, näyttelyt ja teatteri

Lainavinkit

Kirjaston väki antaa ilmaisia lainavinkkejä.
Uusin vinkki on tet-harjoittelussa olevan Emma Himasen käsialaa. Lauren Oliverin Delirium - rakkaus on harhaa -kirja aloittaa kolmiosaisen sarjan, joka sopii sekä nuorille että aikuisille.

Tutustu myös muihin lainavinkkeihin.

Keski-kirjastot vaakalogo rgb 35mm

 

 Osoitteessa www.keskikirjastot.fi voit

  • hakea aineistoa
  • uusia omia lainoja
  • tehdä varauksen lainassa olevaan aineistoon
  • tehdä ilmaisen hyllyvarauksen Jämsän kirjastoissa paikalla olevaan aineistoon (noudat varauksen valitsemastasi Jämsän kirjastoista)
  • tehdä seutuvarauksen Keski-kirjastoissa paikalla olevaan aineistoon (joka kuljetetaan noudettavaksi valitsemasta Jämsän kirjastosta)