Kirjasto

senioriSeniorSurf tiistaina 7.10.

Pääkirjastossa järjestetään senioreille opastusta sähköisiin palveluihin. SeniorSurfin nimellä järjestättävä tapahtuma on tiistaina 7.10. klo 9-11. Opastusta on saatavilla sähköpostiosoitteen sekä Facebook- ja Twitter-tilien luomiseen, verkkokirjaston ja sanomalehtipalvelu ePressin käyttöön. Samalla pääsee tutustumaan myös Kanta-palveluihin, mm. sähköiseen reseptiin ja potilastiedon arkistoon.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Satutuokiot

Pääkirjasto tiistaina 7.10. klo 9.30
Kuorevesi tiistaina 7.10. klo 9.30
Länkipohja perjantaina 10.10. klo 9.15

kirjapikkulogo

Kirjamessumatka lokakuussa

Kirjasto järjestää matkan Helsingin kirjamessuille lauantaina 25.10. 

Ilmoittautuminen matkalle alkoi maanantaina 25.8. ja päättyy viimeistään lauantaina 4.10. Hinta 40 euroa kattaa lipun, matkan ja messulehden. Lue lisää tapahtumista.

Kivipankin runoilta keskiviikkona 8.10.

"Jaettuna ilosta tulee suurempi" Vieraana runoilija Vilja-Tuulia Huotarinen ja lausujana Riitta-Liisa Soikka. 

DSC 1773Runoillassa kuullaan runoja Huotarisen uran varrelta ja runoilija itse kertoo runojen taustoista.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!
Kivipankin osoite on Seppolantie 7. Tilaisuus kestää noin 90 minuuttia. 

Asiakaskysely lastenosastosta

Kirjastovirkailija Riikka Ojalan opinnäytetyö käsittelee ekologista tilasuunnittelua ja muutostöitä pääkirjaston lastenosastolla. Webropol-kysely toimii osana tutkimusaineistoa. Se löytyy myös paperisena pääkirjastossa.Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Kaikki palaute on arvokasta ja auttaa palveluiden suunnittelussa ja kohdentamisessa. Osallistu kyselyyn.

E-palveluja

facebook pieniKirjaston tarjoamat e-palvelut löytyvät yhdeltä sivulta. Tarjolla on mm. e-kirjoja, sanomalehtipalvelu ePress, sanoma- ja aikakauslehtipalvelu PressDisplay ja musiikinkuuntelupalvelu Naxos music library. Naxosta lukuun ottamatta palveluja ei voi käyttää kotikoneelta. Tutustu e-palveluihin.

Nikkanen Karanteeni EkTapahtumat

Tutustu kirjaston tapahtumiin: satutuokiot, messut, luennot, näyttelyt..

Lainavinkit

Kirjaston väki antaa ilmaisia lainavinkkejä.


Uusin vinkki on tietokirjallisuudesta. Hanna Nikkasen ja Antti Järven Karanteeni : kuinka AIDS saapui Suomeen valottaa tautin kulkua ja sen torjuntaa Suomessa.Teos on erittäin sujuvasti ja kiihkottomasti kirjoitettu eikä siinä sorruta lääketieteelliseen kikkailuun.

Tutustu myös muihin lainavinkkeihin.

Keski-kirjastot vaakalogo rgb 35mm

 

Osoitteessa www.keskikirjastot.fi voit

  • hakea aineistoa
  • uusia omia lainoja
  • tehdä varauksen lainassa olevaan aineistoon
  • tehdä ilmaisen hyllyvarauksen Jämsän kirjastoissa paikalla olevaan aineistoon (noudat varauksen valitsemastasi Jämsän kirjastoista)
  • tehdä seutuvarauksen Keski-kirjastoissa paikalla olevaan aineistoon (joka kuljetetaan noudettavaksi valitsemasta Jämsän kirjastosta)