Keesäinen Jämsän keskusta

Jämsän kaupungin Ateria-, Puhtaus- ja tekstiilipalvelut liikelaitos pyytää tarjousta ruokakuljetusten hankinnasta/ Jämsä sekä Jämsänkoski, Koskenpää v. 2018-2020

Tarjouspyyntö koskee liikelaitoksen ruokakuljetuksia Jämsä sekä ruokakuljetuksia Jämsänkoski, Koskenpää. Tarjouksen voi antaa kokonais- tai osatarjouksena. Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.

Tarjouspyyntöasiakirja on saatavissa https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/ tai pyydettäessä liikelaitoksen toimistosta p. 0400 229 822.

Hankittavan palvelun valintaperusteena on hinta. Tarjous ilmoitetaan €/ pudotuspiste (alv 0 %).

Tarjoukset liitteineen tulee toimittaa 28.6.2018 klo 15.00 mennessä suljetussa kirjekuoressa osoitteeseen:  Jämsän Ateria-, Puhtaus- ja tekstiilipalvelut liikelaitos, Seppolantie 5, 42100 Jämsä tai sähköisesti osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjekuoreen selvästi merkintä ”Ruokakuljetustarjous”

Tarjouspyyntöön liittyvät suomenkieliset tiedustelut ja kysymykset pyydetään lähettämään viimeistään  8.6.2018 sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kysymykset ja vastaukset (pdf)

25.5.2018
Jämsän Ateria-, Puhtaus- ja tekstiilipalvelut liikelaitos
Mervi Västinen
liikelaitosjohtaja

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn