TonttiesiteJämsän kaupungilla on tarjolla runsaasti vapaita omakotitontteja eri puolella kaupunkia. Tontteja on vapaana lähes joka taajamassa.
Vapaita loma-asuntotontteja on Himoksen Honkarannan ja Himoslehtelän alueilla.
Yrittäjille on myös vapaita liike- että teollisuustontteja. Tontit sijoittuvat pääasiallisesti valtatie 9:n varrella sijaitsevien Rusulan, Kilpakorven, Manulan ja Lukkoilan alueille sekä Tervasmäen ja Myllymäen alueille.

Tontin varaaminen
Hakija voi varata tontin 6-12 kuukaudeksi tehdäkseen suunnitelmat rakentamisesta. Omakoti- ja yritystonttivarauksista ei peritä varausmaksua. Varausaikana hakija voi joko ostaa tai vuokrata tontin. Himoksen loma-asuntotonteista peritään varausmaksu ja loma-asuntotontit ovat vain myynnissä.

Tontin osto ja vuokraus
Tonttien myyntihinnat vaihtelevat taajaman ja alueen mukaan. Tarkat hinnat selviävät kunkin tontin kohdalta. Omakotitontin voi myös vuokrata. Vuokran suuruus on ilmoitettu tontin tiedoissa. Länkipohjan taajaman tontteja ei vuokrata.

Lisätietoja: 
tontti-insinööri Heli Anttila
puh. 040 752 1901
heli.anttila(at)jamsa.fi
 

Kaupungin markkinoimat tonttialueet

Soutulan ja Mataran tonttialueet

Jämsän kaupunki markkinoi UPM-Kymmene Oyj:n omistamia tontteja Kankarisveden läheisyydessä sijaitsevilta Soutulan ja Mataran alueilta.

Esittely ja varaukset:
UPM-Kymmene Oyj/Kiinteistöt, Heikkiläntie 8, 00210 Helsinki
Eija Martikainen, puh. 040 749 0087

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn