osallistu ja vaikutaVaikuta Jämsän tulevaisuuteen!

Jämsän kaupunki laatii parhaillaan strategiaa, joka ohjaa kaupungin toimintaa tulevina vuosina. Kyselyn tavoitteena on saada selville kuntalaisten näkemys tulevaisuuden kannalta tärkeimmistä kehittämistoimenpiteistä.

Jämsän kaupungin kuntalaiskysely on julkaistu nettisivuilla. Kyselyssä kuntalaiset voivat ottaa kantaa tärkeinä pitämiinsä palveluihin ja osallistumiskanaviin.

Kysely on avoinna kaupungin internetsivulla ajan 20.11. – 3.12.2017. Kysely julkaistaan paikallislehti Vekkarin välissä 22.11.2017 vastauslähetysosoitteella.

 

banneri
f t y Blogi
 
banneri2 jamsa 140x46px 

Ajankohtaista

Kesäkaudelle ASK ME! – matkailuneuvojaksi valittu Sindi Inkiläinen on aloittanut työnsä kaupungin matkailuneuvonnassa. Sindi on syntyperäinen jämsäläinen. Hän on suorittanut matkailupalvelujen tuottajan tutkinnon Jämsän ammattiopistossa. Sindi puhuu sujuvaa englantia ja jonkin verran myös espanjaa ja vironkieltä.

Kaupungin palveluksessa Ask Me! -matkailuneuvoja on kolmatta kesää. Ask Me! -matkailuneuvoja on mukana monissa Jämsän tapahtumissa ja vierailee eri matkailukohteissa. Matkailuneuvojan tapaa perjantaisin Himoksella, muina aikoina liikkuvan neuvojan löytää parhaiten kaupungin neuvonnasta, Keskuskatu 8, sekä puhelimitse.

Ask Me! -matkailuneuvoja osallistuu myös Jämsän kaupungin sosiaalisen median päivittämiseen tekemällä ajankohtaisia, myönteisiä twiittejä ja postauksia siitä mitä Jämsässä tapahtuu ja missä matkailijan kannattaa olla.

Lisätietoja:

Matkailuneuvonta p. 050 372 0069
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn