Jämsä Keski kirjastot alhaaltapois
facebook
 
2 kesä kirjasto2 
 
 koko kansa lukee tunnus 0
 
lehtisali pakattukuva
 
kirjasto8fb
 
 
 
 
 

Jämsän pääkirjasto toimii tällä hetkellä väistötiloissa Jämsänkoskella, osoitteessa Kenraalintie 12. Pääkirjaston lisäksi on kaksi lähikirjastoa, Kuoreveden ja Länkipohjan kirjastot sekä kirjastoauto.
Pääkirjaston lisäksi on lehtien lukumahdollisuus Jämsän keskustassa Matkahuollon tiloissa, osoitteessa Välikatu 9.

Katso tarkemmat tiedot täältä:
Kirjastot ja aukioloajat
Kesäaukioloajat 2.5.-31.8 

Ajankohtaista

Koko kansa lukee -kampanja

Koko kansa lukee -kampanjan ajan 24.7. asti e-kirjat Matti Laineen dekkari Merkitty mies, Tommy Hellstenin Pysähdy, olet jo perillä sekä Karin Erlandssonin Minkriket rajattomasti lainattavana. Lisätietoja kampanjasta.

Kirjojen lainaamiseen tarvitset Keski-kirjastokortin ja siihen kirjastosta saatavan pin-koodin. Aloita tästä palvelun käyttö.

Severus lomailee

Kirjastoauto jää kesälomalle perjantaina 1.7. Autosta noutamatta jääneet varaukset voi hakea pääkirjastosta. Severus on reitillä taas 8.8.

Jämsän kirjaston sakkoja ja varausmaksuja voi nyt maksaa myös verkkomaksuina.

Verkkopalvelussa www.keskikirjastot.fi voi maksaa kaikki maksut, jos ne ovat kertyneet Jyväskylästä, Jämsästä, Laukaasta, Uuraisilta tai Äänekoskelta, tai valiten ne, jotka ovat näistä kunnista.
Verkkomaksamista käyttääkseen on kirjauduttava ohjelmaan kirjastokortin numerolla sekä kirjastoista saatavalla pin-koodilla. Kirjastojärjestelmässä tulee olla tallennettuna sähköpostiosoite, jonka voi tallentaa myös itse verkkopalvelussa.

Maksaminen on mahdollista pankkien verkkomaksuna sekä Visa ja MasterCard-luottokorteilla. Minimimaksu verkkomaksamisessa on 1 euro. Huoltajan maksutiedoissa näkyvät myös alle 15-vuotiaan huollettavan maksut. Henkilökunta opastaa mielellään palvelun käytössä. Verkkomaksupalvelun Keski-kirjastoille on toteuttanut jyväskyläläinen Paytrail Oy.

Kuoreveden kirjastossa
Seija Tuokon posliininäyttely Kuoreveden kirjastossa 1.-31.7.

Tutustu kirjaston tapahtumiin: satutuokiot, messut, luennot, näyttelyt... 

Keski-kirjastot vaakalogo rgb 35mm

 

 
Osoitteessa www.keskikirjastot.fi voit

  • hakea aineistoa
  • uusia omia lainoja
  • tehdä varauksen lainassa olevaan aineistoon
  • tehdä ilmaisen hyllyvarauksen Jämsän kirjastoissa paikalla olevaan aineistoon (noudat varauksen valitsemastasi Jämsän kirjastoista)
  • tehdä seutuvarauksen Keski-kirjastoissa paikalla olevaan aineistoon (joka kuljetetaan noudettavaksi valitsemastasi Jämsän kirjastosta)
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn