MaaseutuMaaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alue aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa. Keuruun yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Multia, Mänttä-Vilppula, Petäjävesi, Ruovesi ja Virrat. Alueella on 1166 maatilaa. Jokaisessa kunnassa on toimipiste.

Laki maaseutuhallinnon järjestämisestä kunnissa (L 210/2010) velvoittaa jokaisen kunnan vastaamaan alueellaan maaseutuhallinnon järjestämisestä siten, että maaseutuhallinnon tehtävät tulevat hoidetuksi Euroopan unionin ja kansallisen lainsäädännön kannalta asianmukaisella tavalla. Lisäksi laki edellyttää, että kunnat muodostavat maaseutuhallinnon tehtävien hoitamiseksi sellaisen toiminnallisen kokonaisuuden, jonka alueella toimii vähintään 800 maatilaa ja tehtäviä hoitaa vähintään viisi viranhaltijaa.

Me palvelemme Teitä maaseutuhallinnon paikallisissa viranomaistehtävissä, jotka liittyvät:

  • EU:n ja kansallisiin maataloustukiin, tukioikeusrekisteriin, eläintenpitäjärekisteriin, satovahinkoihin, riistavahinkoihin sekä hukkakauralakiin
  • maatalouden luopumistukeen
  • maaseudun kehittämiseen
  • maatilojen investointirahoitukseen

Yhteystiedot:
Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alue
Jämsän kivikonttori
Seppolantie 5, 42100 Jämsä
maaseutusihteeri Niina Vilen, puh. 040 848 3791, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn