LuontoYmparisto

Jämsän kaupungin ympäristönsuojeluviranomaisena toimii ympäristölautakunta. Viranhaltijoina ympäristötoimessa asioita hoitavat ympäristöpäällikkö ja ympäristönsuojelusihteeri. Ympäristölautakunnan toimialaan kuuluu ympäristötoimen lisäksi rakennusvalvonta. 

Ympäristötoimen tehtävänä on ylläpitää ja kehittää kunnan ympäristönsuojelua puhtaan, viihtyisän ja terveellisen ympäristön tarjoamiseksi jämsäläisille. Ympäristötoimi pyrkii lupa-, valvonta- ja neuvontamenettelyin vaikuttamaan siihen, että kuntalaisten ja yritysten toiminta aiheuttaisi mahdollisimman vähän ympäristöhaittoja, ja että mahdolliset haitat olisivat kohtuullisin keinoin ja kustannuksin torjuttavissa.

Ympäristötoimi vastaa ympäristölupien, vesilain mukaisten lupien, maa-aineslupien sekä vesiliikenne- ja maastoliikennelupien valmistelusta sekä käsittelee meluilmoitukset ja patterointi-ilmoitukset. Yksikkö huolehtii osaltaan ympäristön tilan seurannasta, ympäristötutkimuksista sekä ympäristönsuojelun ja jätehuollon valvonnasta ja neuvonnasta.

Yhteystiedot:
ympäristöpäällikkö Piia Koski, puh. 0400 243 351, virkavapaalla 1.1. - 28.2.2018. 
ympäristönsuojelusihteeri Jukka Nevalainen, puh. 040 701 8292
Sähköpostiosoitteet: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Käyntiosoite: Koskentie 11, 42100 Jämsä

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn