Comgaten uusi työntekijä on perehdytetty Tehtaalla

Jämsä Tehdas taipuu hienosti myös uuden työntekijän perehdytykseen. Työskennellessä etänä tulee ajoittain tarpeita läsnä tehtävälle lähityölle, eikä aina ole tarpeen ajaa kauaksi.

Jämsäläinen Pia Tuominen on työskennellyt Comgatella asiakastukitiimin asiantuntijana heinäkuusta 2021 lähtien. Työnantaja on fyysisesti Vantaalla, mutta työt ovat sujuneet hienosti pääasiassa etänä, joko kotoa tai Jämsä Tehtaalta käsin.

Viime ja tällä viikolla Pia on viettänyt Tehtaalla taas enemmän aikaa. Pia on ollut vastuussa uuden kollegansa perehdyttämisestä. Mäntässä asuva Paula Valkeejärvi aloitti Comgaten asiakastukitiimissä viime viikolla. Alkuvaiheessa on paljon läpikäytäviä asioita ja Paulan on ollut kätevää ajella Mäntästä Jämsään, Tehtaalle töihin.

— Onhan tää perehdyttäminen ollut paljon helpompaa, kun ollaan fyysisesti samassa tilassa. On helpompi kysyä niitä pieniäkin kysymyksiä, kun ollaan samassa tilassa ja asiat menee nopeammin eteenpäin, Pia kommentoi.

Kaksikko on toisilleen entuudestaan tuttuja matkatoimistoajoilta ja jälleen työkavereita. On hienoa, että Jämsä Tehdas -etätyötila on pystynyt tarjoamaan ympäristön myös työntekijän perehdyttämiseen.

— Tää Tehdas on ollut kyllä mahtava paikkaa aloittaa näitä hommia, toteaa Paula lopuksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta