Himos-mökin omistaja ja riskitiimin johtaja

Teemu johtaa Ernst & Young Oy:llä teknologian riskitiimiä. Työpaikka ja asunto ovat pääkaupunkiseudulla ja Jämsään Teemun oli tuonut Himos.

Teemu Virtanen
Ernst & Young Oy
Villa Breikki -huvilat Himoksella

 

Teemu Virtanen ilmestyi perjantaina viettämään työpäivää Jämsä Tehtaalle. Teemu johtaa Ernst & Young Oy:llä teknologian riskitiimiä. Työpaikka ja asunto ovat pääkaupunkiseudulla ja Jämsään Teemun oli tuonut Himos. Pian selvisi, että Teemulla on oma mökki Himoksella Salavantiellä ja tarkempi keskustelu aiheesta sain tehtaanjohtajan aivosolut yhdistämään Teemun Villa Breikkiin.

Villabreikki-mökki Himoksella

Villa Breikki on ollut aktiivinen Jämsä Tehtaan seuraaja somekanavissa ja Tehdas on mainittu useasti sen päivityksissä. Villa Breikin markkinoinnissa on kivasti yhdistetty vapaa-ajan ja työn yhdistämisen mahdollisuudet. Himokselle voidaan tulla viettämään lomaa monipuolisten aktiviteettien ympärillä ja Jämsä Tehdas -etätyötila tarjoaa tarvittaessa hyvän työpäiväkokemuksen loman yhteyteen. Suurimman osan vuodesta Villa Breikki on vuokralla Himoksen kävijöille, mutta välillä Teemu viettää Himoksella aikaa myös oman perheen kanssa.

Teemun perheessä 8- ja 10- vuotiaat lapset ovat lasketelleen nyt noin neljä vuotta. Himoksen rinteet tarjoavat perheelle monentasoisia rinteitä ja hauskanpitoa. Himoksen uutuus, Lumila, on muodostunut myös suosikkikohteeksi. Kesällä perheen ehdottomia suosikkeja ovat Jämsän keskustan pumptrack-rata sekä liikennepuisto.

Teemu Virtanen Tehtaalla

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta