Jämsä Tehdas lähestyy uhmaikää

Kaksivuotias Jämsä Tehdas juhlisti synttäreitään iloisissa tunnelmissa, ja palkitsi ansioituneita tehdaslaisia uusilla titteleillä. Kiitos kuuluu kaikille Tehtaan käyttäjille – kiitos kun luotte kanssamme tätä tarinaa, tästä on hyvä jatkaa!

Perjantaiaamu ei voi käynnistyä paremmin – heti ensimmäisenä työpaikalla on vastassa notkuva pöytä tarjottavaa. Joten ei muuta kuin juhlahatut päähän ja skoolaukset aamukahvilla, Jämsä Tehdas on nyt kaksivuotias!

Juhlapäivää vietettiin perjantaina 31.3.2023, ja ulko-ovi kävi ilahduttavan vilkkaasti. Kiitämme kaikista onnitteluista, oli mukavaa kun niin moni kävi meitä tervehtimässä. Iltapäivällä kuultiin tehtaanjohtajan vuosikatsaus, joka huipentui palkintojen jakoon. Meillä on täällä huikean hieno, jatkuvasti kasvava yhteisö – kiitos teille kaikille, kun kuljette rinnallamme.

Tehtaanjohtaja ja yhteisöviestijä pähkäilivät kiivaasti, kenelle tämän vuoden arvonimet voisi jakaa, ja vaihtoehtoja oli paljon! Päätöksiä piti kuitenkin tehdä. Seuraavassa palkitut, sekä perusteet.

Keskustelija

Jämsä Tehtaan Vuoden Keskustelija on uteliaan kiinnostunut ihmisistä, asioista ja ilmiöistä sekä ruokkii aktiivisesti keskusteluja ja yhteisöllisyyttä. Vuoden Keskustelija on Kristiina Lähde! ”Hän on esimerkillisesti tukenut aktiivisella toiminnallaan Jämsä Tehtaan yhteisön rakentumista, uusien käyttäjien huomioimista ja monipuolisia keskusteluja.”

Väripilkku

Jämsä Tehtaan Vuoden Väripilkku on tuonut Tehtaan arkeen erilaista näkökulmaa ja väriä. Vuoden Väripilkku -arvonimen saa Katri Alatalo! ”Hän on rikastuttanut Tehtaan keskusteluja ja tuonut luovuutta sekä kirjailijan työtä esiin. Lisäksi hän on värittänyt arkea pirteän värisillä hiuksillaan.”

Jämsä Tehtaan 2-vuotissynttärit, Katri Alatalo ja Petteri K. Kuvaaja Suominen Johanna

Vakkari

Jämsä Tehtaan Vuoden Vakkari on yhteisömanagerin rinnalla huolehtinut arjen pienistä asioista ja paikkojen kunnossapidosta. Vuoden Vakkari -arvonimi myönnetään Pate Valkeajärvelle! ”Hän on pitänyt huolta, että #hyvätyöpäiväkokemus toteutuu, mm. huolehtinut ruuvien kiristämisistä, kun tarve on sitä vaatinut ja tyhjennellyt aamuisin astianpesukonetta jo ennen tehtaanjohtajan paikalle tuloa.”

Kausijämsäläinen

Jämsä Tehtaan Vuoden Kausijämsäläinen on eniten Jämsä Tehtaalla aikaansa viettänyt käyttäjä, jonka varsinainen asuinpaikka ei ole Jämsä. Vuoden Kausijämsäläinen -arvonimen saa Jan Hursti! ”Hän on rikastuttanut tarinoillaan ja osaamisellaan Jämsä Tehtaan arkea säännöllisesti koko vuoden ajan.”

Jämsä Tehtaan 2-vuotissynttärit, Petteri ja Jan Hursti. Kuvaaja Suominen Johanna

Vaikuttaja

Jämsä Tehtaan Vuoden Vaikuttaja on ollut tärkeässä roolissa Tehtaan toiminnassa, toimintojen kehittämisessä ja yhteisömanagerin työn tukemisessa. Vuoden Vaikuttaja -arvonimi myönnetään Marko Pitkäselle! ”Hän on ollut Tehtaan toiminnan alusta lähtien vahvalla panoksella mukana toiminnan kehittämisessä ja ajattelun liikkeen aikaansaamisessa sekä sparraillut Tehtaalla apua ja ideoita tarvitsevia.”

Kuvassa Marko Pitkänen Jämsä Tehtaalla

Onnea kaikille palkituille!

Jämsä Tehtaan 2-vuotissynttärit 31.3.2023. Kuvaaja Suominen Johanna

Artikkelin on tuottanut Ketterien kokeilujen yhteisöalusta -hanke, jonka toimintaa rahoittaa Keski-Suomen liitto.

Keski-Suomen liiton logo

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta