Jämsässä on helppo yhdistää perhelomailu ja työnteko

Perheen loma-ajat eivät aina osu samalle ajankohdalle, mutta Jämsässä on nykyään helppoa yhdistää lomailu ja työnteko.

Himos Jämsästä löytyy erilaista tekemistä vapaa-ajanviettäjille. Tämän lisäksi Jämsän keskustasta löytyvä Jämsä Tehdas -etätyötila tarjoaa hyvät puitteet työn tekemiselle. Osa perheestä voi ottaa rennosti ja lomailla. Ne, joiden pitää tehdä töitä, voivat tulla Tehtaalla töihin toimivan netin ja ergonomisen työpisteen äärellä.

Jämsä Tehdas - Tiina Niskanen Tehtaalla 19.1.2022 - kuva Petteri Koskinen

Tätä mahdollisuutta on tällä viikolla hyödyntänyt Tiina Niskanen. Hän työskentelee Academic Worksilla rekrytoijana. Tiinan perhe on viettänyt viikon verran lomaa Himoksella, mutta Tiinalle tämä viikko ei ole ollut pelkkää lomailua. Tiina onkin tehnyt työnsä Jämsä Tehtaalla ja muu perhe on saanut keskittyä lomailuun. Näin Tiinan työn tekeminen ei ole häirinnyt perhettä eikä perhe ole häirinnyt Tiinan työn tekemistä.

Onhan tää ollut mahtavaa, että on voinut täysillä keskittyä täällä Tehtaalla työn tekemiseen. Kokonaisuus on ollut koko perheelle näin mukavampi. Mukavasti on kuitenkin itselläkin jäänyt aikaa myös lasketteluun, hiihtämiseen ja luisteluun, eli siihen lomailuunkin, Tiina toteaa.

Jämsä Tehdas -etätyötilan käyttäminen on tällä hetkellä käyttäjille maksutonta. Käyttäjän tarvitsee vain rekisteröityä palvelun käyttäjäksi osoitteessa jamsatehdas.fi ja sen jälkeen pääsee varaamaan itselleen työpisteen. Ensimmäisellä käyttökerralla yhteisömanageri tutustuttaa uuden käyttäjän Tehtaan tavoille ja myös muihin Tehtaan käyttäjiin.

– Himos on meille tuttu paikka entuudestaan ja täällä on useasti vietetty lomia. Nyt kun täältä löytyy myös tällainen paikka työn tekemiseen, niin Himokselle voisi tulla useamminkin, huikkaa Tiina ja menee jälleen jatkamaan työpäiväänsä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta