Käyttäjäpalautteeseen on reagoitu ja tiloja päivitetty

Tehtaan päiväkahvilla esitettiin toive, että voisiko Tehtaan neukkarissa olla myös sohvaryhmä, joka lisäisi tilan hyödyntämismahdollisuuksia.Tehtaanjohtaja otti asiasta "kopin", mikä sai aikaan Tehtaan takatilan ja neukkarin kokonaisvaltaisemman rymsteerauksen.

Jämsä Tehdas pyrkii kuuntelemaan herkällä korvalla käyttäjiltä tulevaa palautetta ja viemään kehitysideoita mahdollisimman nopeasti käytäntöön.

Tehtaan päiväkahvilla esitettiin toive, että voisiko Tehtaan neukkarissa olla myös sohvaryhmä, joka lisäisi tilan hyödyntämismahdollisuuksia.

Tehtaanjohtaja otti asiasta ”kopin”, mikä sai aikaan Tehtaan takatilan ja neukkarin kokonaisvaltaisemman rymsteerauksen.

Tehtaan neukkarin uusi ilme

Tehtaan neukkari sai toivotun sohvaryhmän ja neukkarissa näyttää nyt tältä.

Palaveria on mahdollista edelleen pitää pöydän äärellä, mutta kahden hengen keskustelut sujuu rennommin myös sohvilla istuen.

Tehtaan monitilan uusi järjestys

Tehtaan takatilassa järjesteltiin myös toimintoja uudelleen. Lounge aluetta hieman pienennettiin ja Loungen viereen toteutettiin pari pistäytymispistettä.

Jämsä Tehdas pohjakuva 05-2022

Loungessa on edelleen kaksi sohvaa, näyttö ja fläppi. Tämä tila käytössä keskusteluihin, palavereihin tai vaikka päiväunia varten.

Pistäytymispisteissä on normaali pöytä ja tuoli. Pisteet on erotettu toisistaan sermillä. Pistäytymispisteiden idea on, että niitä ei varata etukäteen.

Jämsä Tehtaan pistäytymispisteet

Tehtaan kohtaamistila tapahtumiin ja koulutuksiin

Tehtaan kohtaamistila on Tehtaan keskustelualusta. Jatkossa Tehtaan omat tapahtumat ja Tehtaalla järjestettävät koulutukset pyritään keskittämään kohtaamistilaan.

Sohville mahtuu istumaan vajaa 10 henkilöä.

Koulutusta varten tilaan on mahdollista tuoda lisätuoleja noin 16 kappaletta tai vaihtoehtoisesti 8 pöytäpaikkaa.

Jämsä Tehdas - kohtaamistila koulutusversiona

Kohtaamistilan käyttämisessä on hyvä huomioida, että tila toimii Tehtaan käyttäjien sisääntulo-, kahvi- ja ruokailutilana, vaikka siinä järjestettäisiinkin päiväaikaan koulutusta.

Mikäli Tehtaan tiloihin liittyen tulee kysymyksiä, kehitysideoita tai muita toiveita, nykäise rohkeasti yhteisömanageria hihasta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta