Matias Myllymäki – Otava Oppimisen palvelut

Matias tunnustautuu intohimoiseksi lumilautailun ystäväksi ja Himoksessa on tullut vietettyä tunti jos toinenkin. Myös jalkapallo ja Jämsänkosken Ilves osoittautuvat olevan sydäntä lähellä.

Matias Myllymäki
myyntipäällikkö
Otava Oppimisen palvelut

LinkedIn

 

Matias on paljasjalkainen jämsäläinen. Opiskelut vei Matiaksen vähäksi aikaa Hämeenlinnaan, josta tie johti takaisin Jämsään vaimon työn perässä. Tätä ei kuulemma ole tarvinnut katua.

Matias tunnustautuu intohimoiseksi lumilautailun ystäväksi ja Himoksessa on tullut vietettyä tunti jos toinenkin. Myös jalkapallo ja Jämsänkosken Ilves osoittautuvat olevan sydäntä lähellä. Polkupyörien parissa Matias viettää aikaa niin ajaen kuin pyöriä rassaten. Erilaisten asioiden parissa puuhastelu, rakentaminen ja juttujen korjailu on selkeästi verissä, sillä pöydällä on tälläkin hetkellä Pasloden runkonaulain palasina odottamassa öljyämistä ja kasaamista. Sen verran aktiivisesta kaverista on kyse, että Jämsän ensiapu on vuosien varrella tullut tutuksi.

Koulutukseltaan Matias on kasvatustieteiden maisteri, mutta myyntityö oli kuitenkin vähällä viedä mukanaan jo heti opiskelujen jälkeen, kun Matiakselle tarjottiin urheiluliikkeen myymäläpäällikön paikkaa. Siinä vaiheessa muuttopäätös Jämsään oli tehty, muuttolaatikot pakattu ja opettajan työ Jämsän kaupungin palveluksessa odotti. Opettajan työtä Matias kuvaa hienosti työksi, jolla on merkitystä. Vuodesta 2019 lähtien Matias on työskennellyt Otavan Oppimisen palveluissa myyntipäällikkönä Keski- ja Itä-Suomen alueella.

Matiakselta löytyy tekemisen historiasta myös omien sanojensa mukaan kummallisia tehtäviä, mm. suopotkupallon mm-kisojen kuuluttajana toimiminen usean vuoden ajan. Matiasta kuunnellessa ei tuota tarvitse enempää ihmetellä, koska supliikki tuntuu olevan hallussa ja huumoria puheessa.

Kevät on yleensä ollut kiireistä aikaa oppimateriaalien myynnin puolella ja paljon on kuljettu asiakkaiden luona. Korona-aika on kuitenkin muuttanut tekemistä ja iso osa työstä tehdään etänä. Jämsä Tehdas -etätyötila tarjoaa Matiaksen mukaan vaihtelua kotitoimistolle, yhteisöllisyyttä sekä mahdollisuutta verkostoitua. Tehtaalla on kuulemma mahdollista välttää etätyöapatiaa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta