Elämänlaatupalveluiden opas 2022-2023 on ilmestynyt

Työväenopiston kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 22. elokuuta kello 15.

Juuri ilmestynyt elämänlaatupalvelujen opas sisältää Jämsän työväenopiston lukuvuoden 2022-2023 kurssioppaan lisäksi ajantasaiset tiedot Jämsän kaupungin liikunta-, nuoriso-, kirjasto- ja kulttuuripalveluista.

Jämsän työväenopiston kurssitarjontaan voi tutustua myös kaupungin verkkosivuilla.

 

Ilmoittautuminen työväenopiston kursseille alkaa maanantaina 22. elokuuta kello 15.

Uutena työväenopiston ohjelmassa on yhteistyössä Joustavia polkuja työelämään -hankkeen kanssa järjestetyt kurssit, jotka ovat tarkoitettu työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille. Maakunnallisen verkostohankkeen tavoitteena on järjestää tarvelähtöisiä ja helposti saavutettavia työvoima- ja lyhytkoulutuksia eri kouluasteille. Tarjolla on suomen kielen kurssi, tietoteknisten taitojen perusteet, tutustuminen sosiaalisen median mahdollisuuksiin sekä kokonaisuus hyvinvointi, terveellinen ruokavalio ja liikunta.

Avoimen yliopiston opintoina järjestettävät kasvatustieteen perusopinnot (25 opintopistettä) ovat myös uutta kurssitarjonnassa. Opinnot toteutetaan Jyväskylän yliopiston vaatimusten mukaisesti. Opiskelu suoritetaan iltaisin ryhmämuotoisena.

Elämänlaatupalvelujen opas on jaossa elokuussa 2022 Jämsän kaupungin neuvonnassa, Jämsän pääkirjastossa (Keskuskatu 2-4), Uimahalli Koskikarassa (Koskikarantie 1, Jämsänkoski), Kuhmoisten kirjastossa (Toritie 42, Kuhmoinen) sekä monissa Jämsän kaupoissa.

 

Lisätiedot: Kehittämispäällikkö-opistojen rehtori Sini Käkönen, p. 040-751 4731

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös