Himos-Jämsän matkailu Matkamessuilla

Himos-Jämsän matkailu osallistuu 19.-22. tammikuuta Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville Matkamessuille yhteisellä Visit Jyväskylä Region ja Visit Lahti osastolla (6h2).

Tapahtumassa on mukana yli 850 näytteilleasettajaa lähes 70 maasta. Messut ovat Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma.

– Matkailuelinkeino on kokenut isoja muutoksia viimeisen parin vuoden aikana. On mielenkiintoista nähdä, miten matkailun kotimaiset ja kansainväliset ammattilaiset ja yhteistyökumppanit tuovat tuotteitaan ja palveluitaan esille tauon jälkeen Pohjois-Euroopan suurimmassa matkailualan tapahtumassa, Jämsän kaupungin matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén kertoo.

 

Yhteisosastolla mukana 11 toimijaa Keski-Suomesta

Yhteisellä messuosastolla matkailuvinkkejä on antamassa kaikkiaan 11 toimijaa Keski-Suomesta: Päijänne-Risteilyt Hilden, Himos-Jämsä, Rhea Ship Lines Oy, HimosLomat, Visit Keuruu, Jyväskylän kaupunginteatteri, Struve Experience / Humak, Luhangan Matkailuhanke, Revontuli Resort, Varjola ja Sydänsuomessa.

Vuonna 2022 hopeasijalle vuoden matkailualuekisassakin yltänyt Himos-Jämsä on ollut messuilla perinteisesti kiinnostava kohde monipuolisen ja ympärivuotisen matkailutarjonnan vuoksi.

 

Lisätietoja

Matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén, Jämsän kaupunki, ulla.haggren@jamsa.fi, p. 040 526 1393

Markkinointisuunnittelija Suvi Virtanen, Jämsän kaupunki, suvi.virtanen@jamsa.fi, p. 040 712 2644

Matkamessujen mainoskuva

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös