HimosLomat: Willi Länsi -huvikeskus avautuu joulusesonkiin

Helmikuussa 2023 Himos Centerin viereinen metsäinen ja kallioinen maasto alkoi muotoutua kohti ”willimpää” tulevaisuuttaan. Metsän kaadon ja kallion räjäytystöiden jälkeen paikalle on rakentunut huimaa vauhtia Willi Länsi -huvikeskus, joka avataan loppuvuoden aikana. Willin Lännen ovet avautuvat 22. joulukuuta 2023.

Willi Länsi -huvikeskus on suunniteltu palvelemaan sekä paikallisia asukkaita etä Himoksella vierailevia lomailijoita. Huvikeskus on vastaus asiakkaiden toiveisiin monipuolisesta lomatekemisestä ympäri vuoden.

– Rakennusliike U. Lipsanen on tehnyt loistavaa työtä Harri Luomaan suunnitelmien pohjalta. Heidän
ansiostaan olemme huomatavasti edellä arvioidusta aikataulusta, ja pääsemme avaamaan jo
joulusesonkiin, iloitsee toimitusjohtaja Päivi Heikkala.

– Olemme ylpeitä laajentaessamme HimosLomien jo ennestään monipuolisia palveluita ja tuodessamme upeat yhteistyökumppanit mukaan Willin Lännen toimintaan, Heikkala jatkaa.

Ravintolapalvelut ja keilausta hohdolla ja ilman
Herkullisia ravintolapalveluita tarjoaa Willin Lännen oma Saluuna, johon avataan 150 asiakaspaikkaa. Saluuna on Himoksen oma olohuone, jonne voi tulla kahville, ruokailemaan tai vaikka vain viihtymään kavereiden kanssa.

Huvikeskuksen kahdeksanratainen keilahalli on avoinna Saluunan aukioloaikojen mukaisesti. Keilahalli muuntuu hohtokeilaukseen iltaisin, ja viikonloppuina voi hohtokeilata koko päivän. Willin Lännen keilaradoille on myös mahdollista saada bumber -järjestelmä eli sivuille nostetavat turvalaidat, jotka estavät pallon putoamisen ränniin. Näiden avulla aloittelijat, lapset ja erityisryhmät voivat nauttia keilailusta.

Himoksella golfataan ja pelataan padelia jatkossa ympäri vuoden
Willissä Lännessä golfataan ympäri vuoden ja ympäri vuorokauden. Golfkausi jatkuukin Himoksella myös talvella. Willissä Lännessä on käytettävissä kolme TrackMan 4 -golfsimulaatoria, joka on markkinoiden tarkin ja ammattilaistenkin suosima lyöntitutka. Golfia voi harjoitella rangella tai pelata täyden kierroksen erilaisilla kentillä. Trackmanistä löytyy myös lapsille omat virtuaalipelikentät. Golfsimulaatorit ovat varatavissa yksittäin isommalle porukalle kaikki samalla kertaa. Simulaatoreiden yhteydessä oleva oleskelutila, juomakaappi ja ruokatilausmahdollisuus laajentaa niiden käyttöä niin yritys- kuin kaveriporukoillekin. Golfin pelaamisen lisäksi simulaattoritilat voidaan muuntaa myös elokuvien tai vaikka
NBA-pelien katseluun.

Huvikeskuksen kaksi sisäpadelkentää pidentävät myös Himoksen padelkautta heti joulusta alkaen. Golfsimulaatoreiden tapaan perinteistä padelia voi harrastaa Willissä Lännessä kaikkina vuorokaudenaikoina. Uutta padeliin tuo mahdollisuus varata Willissä Lännessä kahden kentän hohtopadel-elämyksen.

Simulaattorimaailman vauhtikeskus muuttaa Williin Länteen
Jämsän Simulaattorimaailma aukaisee uuden racinghenkisen simulaattorikeskuksen Himoksen Williin Länteen. Himoksella pääset kokemaan vauhdin hurmaa racingsimulaattoreilla kavereiden kanssa tai yksin. Racingin lisäksi Simulaattorimaailmassa voit kokeilla hauskoja Willin Lännen -henkisiä ammuntasimulaattoreita tai urheilusimulaattoreita. Jos simulaattorit eivät nappaa, niin voit nautiskella myös konsolipeleistä tai testata omaa reaktionopeuttasi reaktioseinän avulla.

– Olemme innoissamme mahdollisuudesta päästä Himoksen keskukseen uuden huvikeskuksen katon alla. Simulaattorimaailma onkin Willin Lännen todellinen vauhtikeskus, jossa viihtyvät niin yritysporukat, kaveriporukat kuin yksityiset asiakkaatkin. Meillä on Suomen laajin kattaus koukuttavia racingsimulaattoreita, sekä uniikkeja rallisimulaattoreita, joita et voi ajaa missään muualla kuin Simulaattorimaailmassa. Mottomme onkin, kaahaa meillä, älä teillä! Jos tämä ei vielä riitä, niin järjestämme myös rallikyydityksiä oikealla ralliautolla jämsäläisellä pikataipaleella ja tämä kokemus on taatusti pysäyttävä. Uskon, että porukka tulee taatusti viihtymään uusissa tiloissamme, kertoo
Simulaattorimaailman Marko Tuominen.

Suomen suurin kotimainen kuntokeskusketju Himokselle
Ole.Fit Himos on ainutlaatuinen yrittäjävetoinen hyvinvointikeskus, joka yhdistää paikallistuntemuksen ja alan viimeisimmät trendit. Kuntosali tarjoaa tilaa ja laitteita, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset, ja tunnelmaa lisää huvikeskuksen henki.
– Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Himoksen omille vierailijoille mahdollisuuden kuntoilla milloin vain, sillä Ole.Fit Himos on avoinna 24/7, toteaa Ole.Fit -ketjun kehitysjohtaja Janne Virtanen.

Kertakäynnin tai viikkopassin voi hankkia helposti verkosta ja kuntosalille pääsee sisään omalla QR-koodilla.
– Kuntokeskus tarjoaa lisäksi valmennus- ja hoitopalveluita, joiden avulla voit saavuttaa hyvän olon itsellesi ja olla Fitissä!, kertoo jämsäläinen kuntosaliyrittäjä Juuso Ala-Haavisto.

Willin Lännen vakiovuoroja varatavissa jo nyt
Keilauksen ja padelin vakiovuorojen varausmahdollisuus on käynnistynyt. Yritykset, seurat, yhdistykset ja kaveriporukat voivat varata säännöllisiä pelivuoroja viikolta 52 eteenpäin ensi vuodelle HimosLomien myyntipalvelun kautta sähköpostitse himoslomat@himoslomat.fi tai puhelimitse 020 711 9200. Yksittäisten vuorojen varaukset avautuvat varatavaksi 30.10.2023 osoitteessa willilansi.fi.

 

Lähde: Himoslomien tiedote 16.10.2023.

 

Lisätietoja:
• HimosLomat Oy toimitusjohtaja Päivi Heikkala, p. 020 7119 262, paivi.heikkala@himoslomat.fi
• Simulaatorimaailma Oy, Marko Tuominen, p. 0400 415 098, info@simulaatorimaailma.fi
• Ole.Fit -ketjun kehitysjohtaja Janne Virtanen, p. 044 0888 294, janne.virtanen@ole.fit
• Ole.Fit Himos -yrittäjä Juuso Ala-Haavisto, p. 045 6707 319, juuso@karboni.fi

 

HimosLomat Oy on kehittänyt Himoksen aluetta jo vuodesta 1989. Heti toiminnan alusta lähtien yhtiö on
keskittynyt Himoksen majoitus-, ravintola- ja safari- sekä ohjelmapalveluihin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös