Jämsän Seurafoorumi 8.6.2023

Jämsän kaupunki  ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat Jämsän liikunta- ja urheiluseurojen edustajat mukaan seuraavaan Seurafoorumiin Sairaalan auditorio Välkkyyn (Sairaalantie 11 Jämsä) torstaina 8.6. klo 18.00-20.00.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan kaupungin ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua.  Toivottavaa olisi, että seuran hallitus/johtokunta olisi tilaisuudessa edustettuna, mutta toki kaikki  liikunnan ja urheilun paikallisesta edistämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita iltaan.

 

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta  5.6.2023 mennessä.

Jämsän Seurafoorumi 8.6.2023 | Keski-Suomen Liikunta (kesli.fi)

Lisätietoja: vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös