Jämsän vuoden 2023 liikuntateko julkistettiin

Jämsän vuoden liikuntateko 2023 -palkinto myönnettiin Matti Huikurille pitkäaikaisesta vapaaehtoistyöstä hiihtolatujen ylläpidon parissa. Vuoden liikuntateko -palkinnot jaettiin Keski-Suomen Urheilugaalassa Jyväskylässä perjantaina 26. tammikuuta.

Jämsän sivistyslautakunta päätti vuoden liikuntateko -palkinnon saajan kuntalaisten ehdotusten perusteella. Määräaikaan mennessä tehtiin kaksitoista ehdotusta, jotka kohdistuivat kahdeksaan eri ehdokkaaseen.

Talkoileva latumestari Matti Huikuri on hoitanut Jämsässä omalla kalustollaan yli 20 vuoden ajan Kerte-Palsilan latuverkostoa aina Runttimäen yhdyslatuun saakka. Pitkäaikaisella ja ansiokkaalla vapaaehtoistyöllään hän on edistänyt talviliikuntaharrastusta luoden sille toimintaedellytyksiä. Matin ajamat ladut palvelevat sekä perinteisen että vapaan tyylin hiihtäjiä. Hänen ansiostaan on nautittu myös Kuorevesi-hiihto -tapahtumasta.

Jämsän kaupunki palkitsee Vuoden liikuntateko -palkinnon saajan 300 euron stipendillä.

Jämsän vuoden liikuntateko -palkinto voidaan myöntää esimerkiksi henkilölle, urheiluseuralle tai muulle toimijalle, joka on omalla toiminnallaan tai esimerkillään saanut muut tahot liikkumaan tai toiminta on ollut merkittävää kaupungin liikuntakulttuurin ja -kehityksen sekä myönteisen kaupunkikuvan kannalta. Palkittavan valinta tapahtuu vuoden 2023 tai pitempiaikaisten ansioiden perusteella.

Lisätietoja:

Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös