Keski-Suomen asukas, kerro ajatuksiasi hyvinvointialueen asiakasviestinnästä – vastaa kyselyyn 18.9 mennessä

Keski-Suomen hyvinvointialue kysyy asukkailtaan ja asiakkailtaan, mistä asioista he kaipaavat tietoa, kun sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut siirtyvät hyvinvointialueen järjestettäväksi 1.1.2023.

Keski-Suomen hyvinvointialue
Tiedote 2.9.2022

Keski-Suomen hyvinvointialue kysyy asukkailtaan ja asiakkailtaan, mistä asioista he kaipaavat tietoa, kun sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut siirtyvät hyvinvointialueen järjestettäväksi 1.1.2023. Asukas- ja asiakasviestinnällä tuetaan sujuvaa ja turvallista siirtymää Keski-Suomen hyvinvointialueelle.

Vastaa siis kyselyyn ja kerro mistä hyvinvointialueen asioista haluat tietoa, ja mitkä ovat parhaat kanavat tiedon vastaanottamiseen.  Kyselyssä voit kertoa samalla muita toiveitasi Keski-Suomen hyvinvointialueen asiakasviestintään liittyen.

Kyselyyn ehdit vastaamaan 18.9. saakka verkosta löytyvällä kyselylomakkeella. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa vain muutaman minuutin. Kiitos vastauksestasi! Kyselyn tuloksia hyödynnetään hyvinvointialueen viestinnän suunnittelussa ja kehittämisessä.

Lisätietoja:
•     Tero Manninen, viestinnän projektipäällikkö, Keski-Suomen hyvinvointialue, p. 040 707 1508, tero.manninen(at)hyvaks.fi
•     Sanna-Riikka Koponen, viestintäpäällikkö, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma, p. 050 598 8481, sanna-riikka.koponen(at)jyvaskyla.fi

 

Terveisin
Keski-Suomen hyvinvointialue
www.hyvaks.fi
Hyvinvointi. Terveys. Turvallisuus.
Seuraa meitä somessa:

Facebook: @hyvinvointialueks
Twitter: @hyvaks
Instagram: @hyvinvointialueks
LinkedIn: Keski-Suomen hyvinvointialue
#hyvaks #hyvinvointialueks #hyväarkikaikille

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Read also