Keskimaan investointi Himokseen vahvistaa Jämsän matkailua

Jämsässä riemuitaan alkuvuoden huikeasta investointiuutisesta. Osuuskauppa Keskimaa aloittaa merkittävän rakennusprojektin jo kuluvan vuoden keväällä Himoksella. Himoksen alueelle rakentuu noin 32 miljoonan euron kiinteistökokonaisuus, joka sisältää sekä majoitusta että ravintolapalveluja.

– Perinpohjaisen valmistelun ja suunnittelutyön päätteeksi olemme iloksemme nyt vaiheessa, jossa myönteinen investointipäätös on tehty. Himos on vuosia ollut meille mielenkiinnon kohde ja nyt olemme löytäneet sinne toimivan konseptin, jota on hiottu huolella istumaan alueen tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeisiin. Olemme ylpeitä päästessämme kehittämään uudenlaisen palvelukokonaisuuden Himoksen parhaalle paikalle keskelle eri kausien aktiviteetteja, aivan laskettelurinteiden ja Himos Areenan tapahtumien viereen, iloitsee Osuuskauppa Keskimaan majoitus- ja ravintola-alan toimialajohtaja Pasi Kunelius Keskimaan tiedotteessa.

Jämsän kaupungilla Keskimaan investoinnin uskotaan jo lähitulevaisuudessa vahvistavan Himos-Jämsän matkailubrändiä. Investoinnin toteutuminen tulee kasvattamaan kotimaisten ja ulkomaisten vierailijoiden kiinnostusta Himos-Jämsään sekä lisäävän matkailijoiden määrää ja matkailupalvelujen tarjonnan ympärivuotisuutta.

– Mahtavaa, että Keskimaa uskoo kanssamme Himoksen ja alueen vetovoimaan ja teki eilen päätöksen todella merkittävästä investoinnista. Se tarkoittaa lisää työtä ja työpaikkoja sekä huikean potentiaalin matkailun kehittämiseen, kaupunginjohtaja Hanna Helaste riemuitsee.

Osuuskauppa Keskimaan tiedote (linkki)

Lisätietoja:

Kaupunginjohtaja Hanna Helaste, p. 0400 742 751

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös