Korkeakouluopintoja kotikulmillasi -info maanantaina 6. kesäkuuta

Jamk ja Jyväskylän yliopisto tuovat korkeakouluopintoja Keski-Suomen seudulla lähelle asukkaita. Kun opinnot toteutetaan avoimena korkeakouluopetuksena, niihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Ilmoittaudu mukaan verkossa järjestettävään infotilaisuuteemme.

Jamk ja Jyväskylän yliopisto tuovat korkeakouluopintoja Keski-Suomen seudulla lähelle asukkaita. Tämä tarkoittaa, että omalla paikkakunnalla kokoontuu pienryhmä opiskelemaan sovituissa tiloissa, joihin opetus tuodaan verkkovälitteisesti. Opintoryhmät pyörivät Jämsässä, Keuruulla, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Äänekoskella, mikäli opiskelijoita paikkakunnilta ilmoittautuu riittävästi opintoihin.

Kun opinnot toteutetaan avoimena korkeakouluopetuksena, niihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot ovat samoja kuin tutkintokoulutuksessakin.

Mitä on luvassa syksyllä 2022 ja miten? Sen saat selville verkossa järjestettävässä infotilaisuudessamme. Tervetuloa mukaan!

Ohjelma 6.6.2022

Klo 17.30  

  • Tervetuloa! Opiskele kotikulmillasi – mistä tässä on kyse?
  • Avoin korkeakoulutus

Klo 17.40   Opintotarjontaa Jamkissa ja Jyväskylän yliopistossa:

  • Johtamisen perusteet (Jamk)
  • HR:n suuntaavat opinnot (Jamk)
  • Kasvatustieteen perusopinnot (JYU)
  • Vastuullisuus ja kestävä kehitys työelämässä -opinnot (JYU)

Klo 18.20 Missä opiskellaan? Tilat seutukaupungeissa

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille korkeakouluopinnoista kiinnostuneille. Se järjestetään Zoom-ympäristössä, johon saat linkin ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuneet saavat myös tallenteen infosta.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Voit osallistua infoon myös Jämsä Tehdas -etätyötilassa osoitteessa Koskentie 6, Jämsä.  Tehtaalla paikan päällä yhteisömanageri Petteri Koskinen.

Lisätietoja:
Petteri Koskinen, yhteisömanageri / Jämsä Tehdas, puh. 040 184 2276

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös