Kotiseutumuseot avoinna heinäkuussa

Heinäkuussa kaikki Jämsän kotiseutumuseot ovat avoinna. Pälämäen kotiseutumuseo Jämsän keskustan tuntumassa, Aarresaaren kotiseutumuseo Jämsänkoskella, Kuoreveden kotiseutumuseo ja Längelmäen kotiseutumuseo.

Myös kaupungin omistamaan Maamiehen museoon on mahdollista tutustua tilauksesta erikseen sovittuna aikana p. 040 688 1842 (Galleria Kivipankki).

Kotiseutumuseoiden lisäksi Jämsästä löytyy myös hienoja erikoismuseoita. Kirkkomuseot, lelumuseo ja yksityiset kotimuseot tarjoavat tutustujalle paljon kiinnostavaa tietoa.

Kotiseutumuseoissa vierailemalla tuttukin asuinympäristö avautuu uudella tavalla. Rakennuksien, esineistön ja niihin liittyvien tarinoiden avulla osa historiasta muuttuu todemmaksi ja inhimillisemmäksi. Museo on oivallinen kesän retkikohde niin oman alueen asukkaille kuin kesävieraillekin. Museot kertovat kiehtovia tarinoita Jämsän menneisyydestä.

Museoiden yhteystiedot ja lisätietoja löytyy kaupungin HimosJämsä verkkosivuilta

Virtuaalimuseo Museo24 on internetin välityksellä avoinna jatkuvasti. Sen sivustoja selailemalla löytyy paljon mielenkiintoista tarinaa sanoin ja kuvin.

 

Lisätietoja:

Matkailuinfo p. 050 372 0069

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös