Liikuntahallin rokotuspisteellä seuraavat walk-in rokotuspäivät pe 20.8. ja ke 25.8. klo 12-17

Rokotusaikoja edelleen hyvin varattavissa myös tälle viikolle

Jämsän liikuntahallin rokotuspisteellä annetaan kaikille 12 vuotta täyttäneille jämsäläisille ajanvarauksella ensimmäisiä koronarokotuksia sekä tehosterokotuksia. Ilman ajanvarausta tapahtuvia walk-in rokotuspäiviä 1. rokotuksiin järjestetään seuraavan kerran perjantaina 20.8. sekä keskiviikkona 25.8. klo 12-17. Henkilökunta opastaa oikealle rokotuspisteelle saapuessa. Mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi tai Kela- kortti).

Suosittelemme edelleen ajanvarausta, jolloin vuoroa ei tarvitse odottaa. Rokotusaikoja on tällä hetkellä hyvin tarjolla ja varattavissa viikoille 33-34. Koronarokotusten ajanvaraus on avoinna kaikille 16 vuotta täyttäneille jämsäläisille sähköisesti tai puhelimitse. 12-15 -vuotiaiden lasten ja nuorten koronarokotuksiin ajanvaraus on mahdollista vain puhelimitse.

12 vuotta täyttäneiden lasten ja nuorten rokotuksia annetaan lisäksi kouluilla Jämsässä ja Jämsänkoskella viikolla 34, rokotuspäivistä lähetetään koteihin tieto Wilma-viestillä. Länkipohjassa, Kuorevedellä ja Koskenpäällä koululaisia rokotetaan terveysasemalla. Jämsän Gradialla opiskelijoiden rokotuksia annetaan viikolla 35. Tätä ennen opiskelijoilla on mahdollisuus tulla myös ilman ajanvarausta walk-in rokotukselle liikuntahallin rokotuspisteelle. Rokotus on vapaaehtoinen ja maksuton.

 Rokotuksissa on käytössä BioNTech-Pfizerin Comirnaty-rokote tai Modernan Spikevax-rokote. Molemmat ovat mRNA-rokotteita. Tietoa lasten ja nuorten rokotuksista löytyy tästä linkistä: Koronarokotukset lapsille ja nuorille

Jos nuori ei halua tai ole kykenevä itse päättämään rokotuksestaan, koronarokotteen antamiseen tarvitaan huoltajien suostumus, lomakkeeseen pääset tästä.

Koronarokotusneuvonta ja ajanvaraus:

Jämsä ja Koskenpää p. 040 7560 744 (arkisin klo 9-15)
Kuorevesi ja Länkipohja p. 040 8461 218 (ma-to 9-15, pe 9-14)

Sähköiseen ajanvaraukseen pääset tästä. Ohje sähköiseen ajanvaraukseen löytyy täältä.

Tehosterokotuksista
THL on linjannut, että alueellisen rokotustilanteen mukaan annosväliä on mahdollista aikaistaa, mutta ei alle 8 viikkoon. Tehosterokotusaika annetaan ensimmäisen rokotuksen yhteydessä automaattisesti edelleen 12 viikon päähän. Tämä on hyvä huomioida rokotusaikaa varatessa. Tehosterokote annetaan samassa paikassa kuin ensimmäinen rokote. On erittäin tärkeää ottaa molemmat rokotteet. Tehosterokotuksen ajan voi aikaistaa pakottavasta syystä.

Mikäli rokotusajat ensimmäisiin rokotuksiin eivät Jämsässä enää täyty, voidaan tehosterokotuksia aikaistaa ja tarjota myös ilman ajanvarausta walk-in päivinä, mutta toistaiseksi walk-in rokotuksissa annetaan ainoastaan ensimmäisiä rokotuksia.

Ohjeita rokotukseen tulevalle löydät täältä.

Jämsän Terveys Oy:n tiedote 16.8.2021 (pdf)

Titta Frantsila                                                        Sisko Tiirinen
Johtava ylilääkäri                                                  Palvelujohtaja
Jämsän Terveys                                                     Jämsän Terveys

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös