Miten koit talvikunnossapidon onnistuneen Jämsässä?

Kuinka arki- ja vapaa-ajan liikkuminen sujui Jämsässä talvikautena 2022–2023? Vastaa kyselyyn 23.4.2023 mennessä ja kerro mielipiteesi!

Kerro kokemuksesi Jämsän katujen talvikunnossapidosta. Onko kaupungissa jokin paikka, jonka talvikunnossapidosta erityisesti haluaisit kiittää tai antaa moitteita?

Jämsän kaupunki on avannut kyselyn, jolla selvitetään kaupunkilaisten ja kaupungissa vierailevien tyytyväisyyttä katujen kunnossapitoon talvikaudella 2022–2023. Kyselyn tuloksia hyödynnetään talvikunnossapidon kehittämisessä.

Kyselyssä voita antaa palautetta katujen, puistoväylien ja muiden kaupungin vastuulla olevien alueiden talvikunnossapidon onnistumisesta sekä karttapohjaisesti että vastaamalla yleisiin kysymyksiin talvikunnossapidon onnistumisesta Jämsässä. Karttakäyttöliittymän avulla voit osoittaa tarkkaa kohdekohtaista palautetta talvikunnossapidosta.

Kyselyn toteuttaa Ramboll Finland Oy Jämsän kaupungin toimeksiannosta.

Miksi vastata kyselyyn?

Pääset jakamaan kokemuksesi kaupungin talvikunnossapidon onnistumisesta ja siten vaikuttamaan kaupungin vastuualueilla talvikunnossapidon kehittämiseen.

Lisätiedot Kaupungininsinööri Katja Rissanen, p. 040 846 9816, katja.rissanen@jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös