Musiikkiopisto kutsuu kaikki nauttimaan musiikin riemusta

Jämsänjokilaakson musiikkiopiston opiskelijat ja opettajat esittelevät toimintaansa Jämsässä ja Kuhmoisissa 27.-31. maaliskuuta järjestettävällä Soivalla viikolla.

Perinteiden mukaisesti taitavat muusikot jalkautuvat esimerkiksi päiväkoteihin ja kouluihin, jonka lisäksi heitä voi kohdata julkisilla paikoilla, kuten kahviloissa ja pääkirjastolla.

Uutena avauksena opettajien Kaisa Aho ja Riikka Turkki johdolla järjestetään Raitti soi-tapahtumat, kun muskarilaiset, harmonikansoittajat ja lapsikuoro esiintyvät eri päivinä pääkirjaston tiloissa. Tarkempi ohjelma löytyy Musiikkiopiston ja Jämsän kaupungin Facebook-sivuilta.

Koululaiskonsertteja järjestetään viikon aikana kaikilla kouluilla, ja myös varhaiskasvatusikäiset saavat nauttia lasten musiikkiesityksistä, ja samalla kokeilla eri soittimia.

Maanantaina 27. maaliskuuta kello 17.30 Jokivarren Puukoululla kajahtaa Soiva polku, kun musiikkileikkikoululaiset kutsuvat kaikki lapset näkemään ja kokemaan, mitä kaikkea hauskaa musiikkiopistolla voi tehdä ja soittaa.

– Koronavuosien jälkeen olemme iloisia päästessämme kohtaamaan lapsia ja nuoria ja heidän vanhempiaan. Samalla saamme mahdollisuuden kertoa siitä, miten musiikki voi auttaa jokaista lasta löytämään oman luovuutensa, toteaa Soivan viikon järjestelyistä vastaava opettaja Jonas Hirvelä.

Viikon päätteeksi alkaa hakuaika musiikkiopiston instrumenttiopetukseen ja muskariin. Musiikkiopintoihin voi hakea 1.-30.4. välisenä aikana, ja musiikkileikkikoulun hakuaika on 1.4.-12.5.2023. Tarkemmat hakulomakkeet löytyvät kaupungin verkkosivuilta.

 

Lisätiedot:

Opistosihteeri Riitta Jaatila, puh. 040 7122640
Vs. rehtori Tuija Huikuri, puh. 040 751 4731

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös