Pääkirjastolle laajat aukioloajat

Omatoimikirjaston myötä palvelut ovat saatavilla joka päivä klo 7-21.

Jämsän pääkirjaston muutto uusiin tiloihin on täydessä vauhdissa. Forumin vuokratiloihin sijoittuva pääkirjasto alkaa palvella asiakkaita toukokuun lopulla, mutta tarkka päivämäärä ei ole vielä selvillä.

Pääkirjastoon tulee laajat aukioloajat, sillä käyttöön otetaan henkilökunnan palveluaikojen lisäksi omatoimiaukioloajat. Tämä pidentää kirjaston käyttömahdollisuutta sekä aamusta että illasta. Omatoimikirjaston myötä palvelut ovat saatavilla joka päivä klo 7-21.

Henkilökunta palvelee asiakkaita maanantaista torstaihin kello 9-19 ja perjantaisin klo 9-17. Lisäksi syyskuusta huhtikuuhun kirjaston palveluajat ovat lauantaisin klo 9-14.

– Haluamme tällä aukioloaikapäätöksellä varmistaa kirjastopalvelun hyvän saavutettavuuden.  Omatoimiasiointi on pääkirjastossa uutta ja siihen kannattaa ehdottomasti tutustua, kun ovet avataan asiakkaille, toteaa kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen.

Pääkirjaston ensimmäisen toimintavuoden aikana asiakkaille ja henkilöstölle tehdään kysely aukioloaikojen toimivuudesta. Lisäksi seurataan kirjaston aukiolotuntien asiakasmääriä muutamia kertoja vuoden aikana.

 

Lisätietoja:

Kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen p. 040 832 1123

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös