Palauta pantilliset Hallin ja Länkipohjan avaimet

Onko sinulle jäänyt Hallin tai Länkipohjan kuntosalin siruavainta tai Hallin uimalan avainta? Nyt on aika palauttaa avaimet takaisin kaupungille ja lunastaa niistä aikanaan maksettu panttimaksu takaisin.

Avainten palautus- ja kuittauspäivä järjestetään Hallissa Kuoreveden kirjastolla keskiviikkona 25. lokakuuta kello 9-16 ja Länkipohjan kirjastolla maanantaina 30. lokakuuta kello klo 9-16. Pantti palautetaan pankkitilillesi, joten ota tilinumero mukaan.

Voit myös palauttaa avaimen postittamalla sen Jämsän kaupungin neuvontaan (Keskuskatu 2-4, 42100 Jämsä). Laita mukaan pantinmaksajan nimi, osoite, tilinumero, henkilötunnus sekä puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

Voit myös palauttaa avaimen tuomalla sen kaupungin neuvontaan.

Hallissa avaimen voi jättää kirjaston lukolliseen postilaatikkoon, kunhan muistaa laittaa mukaan omat henkilötiedot (katso edeltä tarvittavat tiedot).

Hallin uimalan avaimen voi niin ikään käydä palauttamassa ja uudelleen lunastamassa kaupungin neuvonnassa.

Jos avaimella ei ole enää käyttöä, voi sen palauttaa kaupungin neuvontaan tai Hallissa kirjaston lukolliseen postilaatikkoon henkilötietojen kera (katso tarvittavat tiedot ylempää).

Palautathan avaimesi marraskuun loppuun mennessä.

 

Lisätiedot:

Jämsän kaupungin neuvonta, p. 040 825 2797

 

Tiedotteeseen päivitetty 20.10.2023 klo 10.40 avainten palautus- ja kuittauspäivä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös