Rasuan leirintäalueen yrittäjä on valittu

Elinvoimalautakunta on päättänyt kokouksessaan helmikuun 23 päivänä valita Rasuan leirintäalueen uudeksi yrittäjäksi paikallisten Iida ja Sonja Rantasen tarjouksen.

Jämsän kaupunki haki ympärivuotista toimijaa Rasuan leirintäalueen vetäjäksi. Määräaikaan mennessä tarjouksia saapui neljä kappaletta. Tarjouksia vertailemaan perustettiin työryhmä, johon kuului edustajat maankäytöstä, yrityspalveluista, tilapalveluista ja elinvoimatoimen hallinnosta.

Tarjouspyynnön mukaisesti kutsuttiin kaupungille toimitettujen liiketoiminta- ja kehittämissuunnitelmien perusteella kolme sopivinta potentiaalista vuokralaista neuvottelemaan vuokralaisen liiketoimintasuunnitelmassa ja mahdollisissa liitteissä esitetyistä yksityiskohdista. Potentiaalisten vuokralaisten kanssa neuvottelut käytiin 7.2.2023.

Elinvoimalautakunta on päättänyt kokouksessaan helmikuun 23 päivänä valita Rasuan leirintäalueen uudeksi yrittäjäksi paikallisten Iida ja Sonja Rantasen tarjouksen. Rantaset perustavat osakeyhtiön liiketoimintaa varten. Rantasten laatimassa liiketoimintasuunnitelmassa tulee esiin selkeästi vuokralaisen halu kehittää aluetta, on laadittu hyvä suunnitelma taloudellisista ja ajan käytöllisistä panostuksista sekä uudet ideat ja tukiverkosto oli kuvailtu hyvin liiketoimintasuunnitelmassa.

 

- Yrittäminen Rasuassa on ollut mielessä jo ennen kuin yrittäjähaku tuli julki. Lähdemme innolla kehittämään aluetta.

Iida ja Sonja Rantanen

Rasuan leirintäalue on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Jämsänkosken taajamasta ja noin 15 – 20 minuutin päässä Jämsän keskustasta.

Lisätiedot: suunnittelija, Katja Lahtinen, p. 040 728 5656

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös