Tiina Riihinen Jämsän kaupungin hyvinvointikoordinaattoriksi

Jämsän kaupungin sivistystoimialalle on valittu uusi hyvinvointikoordinaattori.

Hyvinvointikoordinaattorin virkaan valittiin LitM Tiina Riihinen Jämsästä.

Tiina Riihinen toimii parhaillaan Muuramen Syke ry:n toiminnanjohtajana. Aiempaa työkokemusta hänellä on muun muassa Jämsän kaupungin vapaa-aikapalvelupäällikön sijaistamisesta.

Virkaa haki määräaikaan mennessä 53 henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin kuusi (6) hakijaa ja heistä kolme (3) eteni soveltuvuuden arviointiin.

Haastatteluryhmään kuuluivat kirjastopalvelupäällikkö Risto Heikkinen, kehittämispäällikkö-opistojen rehtori Sini Käkönen, vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki ja kehittämispäällikkö Hannele Rahkonen.

Hyvinvointikoordinaattori kehittää ja arvioi hyvinvointityötä Jämsän kaupungin strategian mukaisesti. Tehtävänä on muun muassa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kansallisten linjausten sekä ohjelmien seuraaminen ja niiden toimeenpanon suunnitteleminen ja toteuttaminen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Hyvinvointikoordinaattori valmistelee kunnan hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelman sekä vuosittaisen raportin ja osallistuu hyvinvointialueen kanssa tehtävään yhdyspintatyöhön.

 

Lisätiedot:

Kehittämispäällikkö-opistojen rehtori, Sini Käkönen, p. 040 751 4731 (vapaa-aikapalvelupäällikön sijaisena 8.9. – 15.9.2023)

Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556 (18.9.2023 alkaen)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös