Tukea yrittäjäpolun alkuun

Jämsä Tehtaan ja Jämsän kaupungin yrityspalveluiden yhteistyössä toteuttama tapahtumasarja Polku yrittäjyyteen tarjoaa infoa ja sparrausta alkuvaiheen yrittäjille, sekä yrittäjyydestä haaveileville.

Monet asiat askarruttavat mieltä siinä vaiheessa, kun ajatus yrittäjyydestä alkaa itää. Mistä lähteä liikkeelle, mistä löytää apua, entä voiko toimintaan saada jotain rahoitusta? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Polku yrittäjyyteen -tapahtumasarja, joka toteutetaan Jämsä Tehtaan ja Jämsän kaupungin yrityspalveluiden yhteistyönä.

– Ajatuksena on auttaa ja kannustaa kaikkia starttiyrittäjiä, tai heitä ketkä ovat ideoimassa mahdollista liiketoimintaa. Omien suunnitelmien ei tarvitse olla vielä loppuun asti hiottuja, voi olla että yrittäjyys on vasta häivähdys mielessä, tai sitten jo pitkään pyöritelty haave. Tarjoamme infoa ja käytännön vinkkejä, yrityspalvelupäällikkö Joonas Nurminen kommentoi.

Seuraava tapahtuma järjestetään Jämsä Tehtaalla (Koskentie 6) keskiviikkona 29.11. kello 15–17. Se on maksuton, eikä edellytä rekisteröitymistä Jämsä Tehtaan käyttäjäksi.

Luvassa on myös asiaa asiakasarvon tuottamisesta sekä myynnistä ja markkinoinnista.

– Tämä on matalan kynnyksen tapahtuma, kannustamme lämpimästi tulemaan mukaan, kuuntelemaan sekä keskustelemaan. Parhaimmillaan luvassa on myös vertaistukea, mielenkiintoisia kohtaamisia ja mahdollista verkostoitumista, Jämsä Tehtaan yhteisömanageri Petteri Koskinen visioi.

Tapahtumat ovat:

keskiviikko 29.11. klo 15–17
keskiviikko 31.1. klo 15–17
keskiviikko 27.3. klo 15–17
keskiviikko 24.4. klo 15–17
keskiviikko 29.5. klo 15–17

Lisätietoja:
Yrityspalvelupäällikkö Joonas Nurminen p. 040 778 9512, joonas.nurminen@jamsa.fi
Yhteisömanageri Petteri Koskinen p. 040 184 2276, petteri.koskinen@jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös