Ulkoilureittisuunnitelman luonnoksia esitellään maanomistajille

Himos–Jämsä-matkailualueen toimintaympäristön kehittämishankkeessa toteutettava ulkoilureittisuunnitelma on edennyt kesän aikana ja reittiluonnokset ovat jo pitkällä. Näitä suunnitelmaluonnoksia halutaan nyt esitellä maanomistajille.

Maanomistajille järjestetään infotilaisuus maanantaina 28. marraskuuta kello 17.30 alkaen Himoslomien Kokouskeskus Koululla, Rehtori-salissa, Säyryläntie 445. Tilaisuudessa on mahdollista esittää tarkentavia kysymyksiä reittisuunnitelmaan liittyen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä Teams-palvelun kautta, pääset osallistumaan tästä tai hankkeen nettisivuilta löytyvästä linkistä. Etäyhteydellä osallistuminen ei vaadi erillisiä ohjelmia, palvelu toimii verkkoselaimen kautta.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti niille maanomistajille, joita ulkoilureittisuunnitelma tällä hetkellä koskee. Kutsukirjeet lähetetään marraskuun aikana kaikille niille maanomistajille, joiden kiinteistölle ulkoilureitti tai taukopaikka sijoittuu.

Ulkoilureittisuunnitelmat ovat katseltavissa tämän linkin takaa löytyvästä kartasta: https://himosjamsaulkoilureitisto.com/reitit/

Pyydämme maanomistajia tutustumaan ennen info-tilaisuutta suunnitelmaluonnoksiin erityisesti omien kiinteistöjen osalta. Huomioitava, että ulkoilureittisuunnitelman alueella on useita satoja maanomistajia, eikä info-tilaisuudessa voida käydä jokaista kiinteistöä yksityiskohtaisesti läpi.

Mikäli haluatte keskustella reittiluonnoksista tai jättää palautetta, niin pyydämme olemaan yhteydessä Antti Mäkiseen, yhteystiedot alla.

Toivomme ilmoittautumista tilaisuuteen 23.11 mennessä tämän linkin kautta.

 

Lisätietoja:

Hankkeen nettisivut: https://himosjamsaulkoilureitisto.com

Projektityöntekijä, reitistöjen kehittäminen, Antti Mäkinen p. 040 756 1240, antti.makinen@jamsa.fi

Maankäyttöinsinööri Teijo Taipale, p. 040 752 1901

 

Ulkoilureittisuunnitelma on osa Himos-Jämsä matkailualueen toimintaympäristön kehittämishanketta, joka käynnistyi toukokuussa 2021. Hankkeessa on toteutettu yhtä aikaa myös Himos-Jämsän matkailustrategia, joka julkaistiin maaliskuun lopussa. Hankkeen rahoitus on osa rakennemuutoksen Jämsä-pakettia. Kokonaisbudjetti on noin 0,5 miljoonaa euroa, josta Keski-Suomen liiton rahoitus 90 prosenttia ja Jämsän kaupungin 10 prosenttia. Vaikka hanke päättyy joulukuussa 2022, kaupunki jatkaa toimenpiteitä ja yhteistyötä ELY-keskuksen kanssa vuonna 2023. Myös reittien osittainen rakentaminen on jo aloitettu, kaupungin omistamilla alueilla, ja uusia rahoituksia on haettu reittien rakentamista ja tuotteistamista varten.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös