Virastotalo Koskelon aukioloajat

Virastotalo Koskelossa voi nyt asioida myös ilman ajanvarausta maanantaista tiistaihin klo 9-11 ja keskiviikkoisin klo 13-15.

Virastotalo Koskelon aukioloajat

Kesällä 2022 Jämsänkosken Kenraalintielle muuttaneen elinvoimatoimen ja konsernipalveluiden muodostama palvelukokonaisuus sai nimekseen syksyllä 2022 järjestetyssä nimikilpailussa Virastotalo Koskelo.

Virastotalo Koskelon 2. kerroksesta löytyvät Jämsän kaupungin elinvoimatoimialaan kuuluvat tulosyksiköt maankäyttö- ja elinvoima sekä tilapalvelut.

Maankäyttö ja elinvoima tulosalue vastaa elinvoimatoimen hallinnosta, kaupungin yrityspalveluista, strategisesta maankäytöstä, kaavoituksesta, kiinteistönmuodostuksesta, maapolitiikasta, kartaston ja paikkatietoaineiston ylläpidosta, mittauspalveluista sekä kaupungin metsäomaisuuden hoidosta. Tilapalvelut puolestaan toimii omistajan edustajana kaupungin eri toimitiloissa ja rakennuttajatehtävissä.

Virastotalo Koskelon 3. kerroksesta löytyvät Jämsän kaupungin talouspalvelut, kirjanpitopalvelut ja Jämsän Vesi liikelaitoksen toimisto.

Virastotalo Koskelo, Kenraalintie 12, 42300 Jämsänkoski

Virastotalo Koskelon aukioloajat:

ma klo 9-11

ti klo 9-11

ke klo 13-15

Avoinna muina aikoina sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: suunnittelija Katja Lahtinen, katja.lahtinen@jamsa.fi, puh. 040 728 5656

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös