Jämsän vuokra-asunnot

Jämsässä on mahdollista asua sekä keskustan palveluiden vieressä, että pienissä ja luonnonläheisissä kylissä. Asuinalueet sijaitsevat pääsääntöisesti kävelymatkan päässä palveluista.

Muuttamassa Jämsään?

Alta löydät tietoa Jämsän kaupungin ja Jämsänmäen vuokra-asuntotarjonnasta ja erityisryhmien asumisvaihtoehdoista.

 • Vanhusten asunnot

  Jämsän kaupungin, Jämsän vanhaintuki ry:n, Jämsänkosken vanhusten ja vammaisten tuki ry:n ja Kuhmoisten kunnan vanhusten taloihin, palvelutaloihin ja tehostettuihin asumispalveluihin on jatkuva hakumenettely.

  Lisätiedot ja yhteydenotto: Ikääntyneiden keskitetty asiakas- ja palveluohjaus (Hyvaks)

  Vammaisten asunnot

  Kaupunki on velvollinen järjestämään vaikeavammaiselle henkilölle palveluasumisen, kun henkilö tarvitsee runsaasti apua selviytyäkseen jokapäiväisistä toiminnoista, mutta ei kuitenkaan tarvitse laitoshoitoa. Asunnon lisäksi asukas voi tarvita erilaisia yksilöllisiä palveluita asumisensa tueksi, kuten koti- ja ateriapalvelu.

  Lisätiedot ja yhteydenotto: Asiointi vammaispalvelut (Hyvaks)

   

 • Kaupungin asuntoja vuokraavat Kiinteistö Oy Jämsänmäki ja Jämsän kaupungin asuntotoimisto. Kiinteistö Oy Jämsänmäki on Jämsän kaupungin 100 % omistama aravavuokrataloyhtiö.

  Kiinteistö Oy Jämsänmäen vuokra-asunnot

  Asuntoa haetaan asuntohakemuslomakkeella, jonka voit tulostaa Kiinteistö Oy Jämsänmäen asuntopalvelusta. Hakulomakkeita saa myös yhtiön toimistolta Paattilantie 2 ( ent.Seppolantie 5) ja kaupungintalon neuvonnasta. Täytetty lomake liitteineen toimitetaan Kiinteistö Oy Jämsänmäelle, Paattilantie 5, 42100 Jämsä. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä.

  Vapaat vuokra-asunnot
  Asuntohakemus Jämsänmäki 
  Vuokralaisen muistilista

  Jämsän kaupungin vuokra-asunnot

  Asuntoa haetaan sähköisen lomakkeen kautta, joka vaatii tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä.

  Olethan tutustunut vuokralaisen muistilistaan.

  Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta täyttää sähköistä lomaketta, voit tulostaa PDF -lomakkeen alla olevasta tiedostosta. Täytetty lomake liitteineen toimitetaan Jämsän kaupunki / Tarja Luoto-Hakala, Paattilantie 2, 42100 Jämsä. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä.

  Vapaat vuokra-asunnot:

  Juokslahden koulu, Niemenkyläntie 145, 42140 Juokslahti
  – 3h+k 97,5 m², vuokra 787,10 €/kk / vesimaksu 17,25 €/hlö/kk, sauna ja autopistokepaikka mahdollisuus

  Kuntala, Petäjävedentie 4, 42440 Koskenpää
  – 3h+k 72,0 m², vuokra 456,81 €/kk / vesimaksu 17,25 €/hlö/kk /taloussähkö 37,44 €/kk, sauna mahdollisuus, ei autopistokepaikkaa

  As Oy Kalliomäentie, Kalliomäentie 4, 35400 Längelmäki
  – 2h+k+s 56,0 m², vuokra 415,38 €/kk / ei sisällä lämmitystä sähkölämmitteinen, vesimaksu kulutuksen mukaan, esteetön pääsy, oma piha

  Käyttökorvaukset
  Saunamaksu 12,80 €/kk
  Autopistokepaikka 4,50 €/kk

  Tarvittavan vakuuden määrä kerrotaan asukasvalintapäätöksessä. Jos luottotiedoissasi on merkintöjä, tulee vakuuden olla kolmen kuukauden vuokraa vastaava summa. Muussa tapauksessa vuokravakuuden suuruus on kahden kuukauden vuokraa vastaava summa. Hyväksymme myös Kelan myöntämän maksusitoumuksen vuokravakuuteen.

  Tietosuoja ja tiedonhallinta

  Tarja Luoto-Hakala

  Tekninen sihteeri

  Kenraalintie 12, 42300 Jämsänkoski

  Kiinteistö Oy Jämsänmäki

  Seppolantie 5 (2. krs), 42100 Jämsä
 • Tiesitkö?

  Jämsän alueella on kaikkiaan melkein neljä ja puoli tuhatta loma-asuntoa. Näistä vuokrattavia lomamökkejä on noin neljäsataa. Himoksen alueella kaikista loma-asunnoista sijaitsee noin 400 kpl. Toisin kuin voisi luulla, Koskenpäällä on loma-asuntoja vieläkin enemmän liki 550 kpl ja Längelmäelläkin 500 kpl.

  Lue lisää alta loma-asumisesta Jämsässä:

   

Vapaat vuokra-asunnot Jämsässä

Jämsästä löytyy Jämsän kaupungin ja Kiinteistö oy Jämsänmäen vuokra-asuntojen lisäksi vapaita vuokrakohteita mm. Oikotieltä ja Vuokraovesta. Katso täältä vapaat asunnot.

Jaa sosiaalisessa mediassa