Päivätoiminta

Jamsa.fi -sivuston Päivätoiminta sivua ei enää päivitetä!

Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa Jämsän kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista 1.1.2023 alkaen.

 Ikääntyneiden päivätoiminta hyvinvointialueen verkkosivuilla

Päiväkeskustoiminta, palvelupäivät ja muut tapahtumat

Linnakartanon päiväkeskuksessa järjestetään päiväkeskustoimintaa joka päivä. Päiväkeskuksen asiakkaat ohjautuvat palvelun piiriin hoito- ja palvelusuunnitelmassa sovitusti. Päiväkeskuksen asiakkaaksi pääsy edellyttää, että asiakas tarvitsee jatkuvaluonteisesti hoitoa, kuntoutusta tai omaishoitajan vapaata.

Jämsän kaupungin ja Kuhmoisten kunnan sote-yhteistoiminta-alueen vanhusten palveluissa järjestetään palvelupäiviä jokaisessa taajamassa 1–4 kertaa viikossa. Palvelupäivät on tarkoitettu kotona kotihoidon tai omaishoitajan tuella asuville asiakkaillemme, jotka tarvitsevat sosiaalisia kontakteja, tukipalveluita ja virkistystä. Palvelupäivätoimintaa järjestetään hoito- ja palvelusuunnitelmassa sovitusti.

Palvelupäiviä järjestetään seuraavasti:

  • Hallin palvelutalo: keskiviikkoisin klo 9–14
  • Kuhmoisten palvelutalo: tiistaisin klo 9–14
  • Länkipohjan palvelutalo: keskiviikkoisin klo 9–15

Palvelupisteissä on mahdollisuus osallistua myös vain ohjelmaan tai ruokailla/kahvitella ns. tukipalveluasiakkaana. Tällöin asiakkaalta laskutetaan vain asiakkaan käyttämät palvelut. Ateriatilauksen vuoksi asiakkaiden tulee ilmoittaa osallistumisestaan toimipisteeseen viimeistään edellisenä päivänä. Asiakasmaksut laskutetaan jälkikäteen. Lisätietoja palvelupäivistä ja tukipalveluista antaa  alueen kotihoidon esimies.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa