Muut neuvolapalvelut

Erityisneuvola

Erityisneuvola tarjoaa kuntoutuksen suunnittelua ja arviointia kaikenikäisille kehitysvammaisille ihmisille ja muille erityistä tukea ja ohjausta tarvitseville vammaisille henkilöille ja heidän perheilleen. Katso Vammaispalvelut, Erityisneuvola.

Jos asiasi koskee raskauden ehkäisyyn tai raskauden suunnitteluun liittyviä asioita, on perhesuunnittelu oikea osoite. Tehtävänämme perhesuunnittelussa on ylläpitää ja edistää ihmisten seksuaalista terveyttä ja hyvinvointia.

Terveydenhoitaja Sari Enroos
Osoite: Sairaalantie 11, 42100 Jämsä
puh. 040 353 1064
puhelinaika klo 9-9.30 ja 12-12.30

Perhetyö

Neuvolan perhetyö on osa äitiys- ja lastenneuvolapalveluja. Se on tarkoitettu lasta odottaville ja pienten lasten vanhemmille. Perhetyön tavoitteena on tukea mahdollisimman varhaisessa vaiheessa vanhemmuutta, parisuhdetta ja koko perheen hyvinvointia. Palvelut ovat maksuttomia.

Yhteystiedot: Perheohjaaja Emmi Myllymäki
puh. 0400 397 181

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@pihlajalinna.fi

Etäperhetyöntekijä OmaNanny palvelee

Pohditko lapsesi käytöstä? Uuvuttaako arki? Mietityttääkö parisuhteen tilanne? Kaipaatko tukea kasvatuksessa? Etäperhetyöntekijä OmaNanny auttaa!

OmaKS.fi:n, Keski-Suomen digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen etäperhetyöntekijä OmaNanny on tavattavissa palvelun chatissa ilman ajanvarausta ja maksutta arkisin klo 10–15.30.

OmaNannyn kanssa voit keskustella perheesi asioista matalalla kynnyksellä. Palvelu on luottamuksellista ja OmaNannya koskee vaitiolovelvollisuus. Voit asioida palvelussa tunnistautumatta tai tunnisteellisesti.

Lue lisää ja asioi täällä.

Perheiden palvelut OmaKS:fi:ssä, Keski-Suomen digitaalisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa

OmaKS.fi, Keski-Suomen digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus on avannut perheiden sivun osoitteeseen omaks.fi/perheelle.

Sivuilta löydät tietopaketin perheesi tueksi, etäperhetyöntekijä OmaNannyn maksuttoman chat-vastaanoton sekä perheiden sosiaali- ja terveyspalvelut läheltäsi.

Tutustu ja asioi – OmaKS Perheelle.

Jaa sosiaalisessa mediassa