Harrastukset

Jameksen olohuone

Uudenlainen nuorisotyön muoto 10-14 -vuotiaille

Jameksen olohuone on 10-14 -vuotiaille suunnattu, päihteetön matalan kynnyksen tila. Se sijaitsee aivan Jämsän keskustassa, osoitteessa Mottilantie 11, 42100 Jämsä. Samassa tilassa toimii James Koskisen vapaapäivän toimisto.

somet

Olohuone on maksuton ja avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 13:00 – 18:00. Tila on avoinna toisinaan myös keskiviikkoisin tai lauantaisin, mutta niistä ilmoitamme aina erikseen sosiaalisen median palveluissamme. Löydät ne nimellä jameskoskisenvp.

Tilassa on mahdollista tehdä läksyt, syödä eväitä, pelata erilaisia lauta- ja virtuaalipelejä, musisoida, kehittää luovuutta ja kohdata ikätovereita.
Olohuoneessa saa myös tehdä ei mitään.

Omien eväiden lisäksi tilassa on pientä terveellistä evästä tarjolla, esimerkiksi hedelmiä. Tarjoamme halukkaille kahvia, teetä ja mehua mahdollisuuksien mukaan.

Järjestämme tilassa erilaisia projekteja ja tapahtumia. Useimmat niistä ovat lähtöisin nuorten omista ideoista.

Pitopaikan osoite: Mottilantie 11, 42100 Jämsä
Kohderyhmä: lapset, nuoret

Sijainti

Jämsä

Ei ilmoittautumista

Alkaa

14.2.2020

Hinta

Maksuton

Päättyy

Ilmoittaudu

Järjestää

James Koskisen vapaapäivä

Osoite: Mottilantie 11, 42100 Jämsä
Puhelin: +358405686001

James Koskisen vapaapäivä on kaikkien Jämsän alueen nuorten yhteinen kaveri. Toiminta on keskitetty 10-14 -vuotiaille nuorille ja heidän läheisilleen.

James järjestää projekteja, leirejä ja tapahtumia yhdessä nuorisotoimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toiminnan tavoitteena on kannustaa nuoria löytämään omat vahvuutensa ja kehittää sosiaalisia taitoja yhdessä oppien. Tärkeintä on läsnäolo ja nuorten omien ideoiden toteuttaminen.

Toiminta on pääsääntöisesti maksutonta ja avointa kaikille. Retkien ja leirien mahdollistamiseksi otamme pienen osallistumismaksun.

Jamsa.fi/harrastukset

  • Harrastussivuston tarjoaa Jämsän kaupunki, kaupunki ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
  • Ilmoituksista, tietosuojasta jne. vastaa kukin toimija itse.

Jämsän kaupunki

Jämsän kaupunki, Keskuskatu 17, 42100 Jämsä
Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, katja.pohjoismaki@jamsa.fi, 040 571 6556​