Harrastukset

Harrastus

Sinetti-suunnistuskoulu

Tervetuloa Retki-Veikkojen suunnistuskouluun. Voit tulla mukaan toimintaan ympäri vuoden.

Jämsän Retki-Veikot järjestävät lasten suunnistusopetusta Säästöpankin Sinetti-suunnistuskoulussa. Suunnistuskoulun toiminta on suunniteltu ensisijaisesti 6-14-vuotiaille, mutta toiminnassa on vanhempien tukemana myös nuorempia lapsia. Toiminta koostuu keväisin ja syksyisin järjestettävistä ohjatuista suunnistusharjoituksista sekä talvikauden monipuolisita saliharjoituksista. Lisäksi suunnistuskoulumaksuun kuuluu ns. rastipassi, jolla saa maksuttoman osallistumisen keväästä syksyyn järjestettäville kuntorasteille. Suunnistuskoululaiset voivat halutessaan tutustua myös kilpailutoimintaan.

Uusi suunnistuskoulukausi käynnistyy keväisin. Harrastuksen voi aloittaa myös talven saliharjoituskaudella. Kauden 2020-2021 saliharjoitukset käynnistyvät syysloman jälkeen. Saliharjoitukset pidetään Vitikkalan koululla keskiviikkoisin klo 17.30-18-30. Asiasta voi sopia sähköpostilla nuoriso@jrv.fi.

Retki-Veikkojen nuorisotoimintaan voi tutustua osoitteessa http://www.jrv.fi/drupal/juniorit

Tervetuloa mukaan!

 

Kohderyhmä: lapset, nuoret

Sijainti

Jämsä

Ilmoittautuminen

25.11.2020

Alkaa

4.11.2020

Hinta

Maksullinen

Päättyy

Ilmoittaudu

Järjestää

Jämsän Retki-Veikot

Sähköposti: info@jrv.fi

Jämsän Retki-Veikot on jämsäläinen kunto- ja huippusuunnistusseura. Seura järjestää kuntorasti – ja kilpailutoimintaa sekä suunnistusopetusta Jämsän seudulla.

Jamsa.fi/harrastukset

Jämsän kaupunki

Jämsän kaupunki, Keskuskatu 17, 42100 Jämsä
Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, katja.pohjoismaki@jamsa.fi, 040 571 6556​