Keesäinen Jämsän keskusta

Jämsän kaupunki toteuttaa Ympäristöministeriön Kestävä Kaupunki- ohjelman kokeilurahoituksella esteetön aistipolku hankkeen.

Jämsän kaupunki pyytää tarjoustanne oheisen tarjouspyynnön mukaisesti Aistipolun suunnittelukokonaisuudesta tai jostain sen osasta. Suunnittelukokonaisuus sisältää ideasuunnittelun, puistosuunnittelun ja opastuksen suunnittelun toteuttamisen. Suunnittelukokonaisuudessa tulee huomioida, että hankkeen aikana toteutetaan ideakilpailu aistielämyksiä tuottavista laitteista ja kilpailussa toteutukseen valittujen ideoiden tulee sisältyä suunnitelmiin.

Suomenkieliset tarjoukset suomenkielisine liitteineen tulee jättää 12.7.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sähköpostin aihekenttään merkitään tunniste ”Aistipolku”.

Tarjouspyynnöstä tai hankinnasta voi pyytää lisätietoja.  Lisätietopyynnöt tulee toimittaa 26.6.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vastaukset kaikkiin lisätietopyyntöihin tullaan julkaisemaan 30.6.2020 Jämsän kaupungin verkkosivuilla tarjouspyynnöstä koskevan ilmoituksen yhteydessä. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun takaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata.

Tarjouspyyntö (pdf)

30.6.2020 lisätty vastaukset lisätietopyyntöihin ja Aistipolun yleiskartta (pdf-tiedostoja)
Vastaukset lisätietopyyntöihin  
Aistipolku yleiskartta

Elinvoimajohtaja Anna-Liisa Juurinen
Jämsän kaupunki
Keskuskatu 17, 2. krs
42100 Jämsä
+ 358 40 747 7736

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn