Tapahtumat

Tapahtumakalenteri

Vuoroin vieraissa / yhteistyöilta Jämsän yhdistyksille
tiistai, 21. toukokuu 2019, 17:30 - 19:30
Yhteystieto Katariina Luoto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 400 0668

Jämsän yhdistysten, seurojen, järjestöjen ja vapaaehtoisten avoin Vuoroin vieraissa -yhteistyöilta kokoaa väen 21.5. päihteettömiin pihajuhliin Kiltakalliolle.

Tule juhlistamaan Vuoroin vieraissa -iltojen 5-vuotissynttäreitä sekä kurkistamaan Jämsänjokilaakson A-kilta ry:n tiloihin ja päihteettömään toimintaan.

Luvassa Kiltakallion tyyliin rentoa tunnelmaa, pihapelejä, makkaranpaistoa, karaokea ja tietysti synttärikakkukahvit! Päihdetietovisa ja asiantuntijapuheenvuoro päihteistä ja päihteettömyydestä. Mukana A-Kiltojen liitto ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n alkoholiton drinkkibaari. Sään yllättäessä olemme sisällä.

Jotta kakkua ja kahvia olisi tarjolla sopivasti, ilmoittauduthan verkkolomakkeella 17.5. mennessä:https://forms.gle/h4ySc9pNfXkaffgK7 tai puhelimitse Katariinalle.

Tervetuloa mukaan!

 

Vuoroin vieraissa -illat on tarkoitettu kaikille Jämsän yhdistyksille, järjestöille ja seuroille. Verkostoitumisiltoja on järjestetty vuodesta 2014 alkaen Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalveluiden ja paikallisten yhdistysten yhteistyönä.

 

Paikka Kiltakallio, Maskulantie 1, Jämsä