Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Kesäkuussa Maauimalan lähiliikuntapaikalle rakennetun Pumptrack –radan virallisia avajaisia vietetään tiistaina 22.8.2017 klo 17.

Avajaisten ohjelmassa on muun muassa kaupungin edustajan avaussanat, nauhan katkaisu sekä opastusta pumptrackin ideologiaan ja radan erilaisiin käyttömahdollisuuksiin. Paikalla on myös DJ.

Jämsän Pumptrack -radan idean isä on lajin harrastaja jämsäläinen Mikko Lepola. Radan ovat suunnitelleet lajin asiantuntijat ja konkarit, pyöräilyn intohimoinen harrastaja ja yrittäjä Jani Vesikko Tampereelta sekä pyöräilyn kansallisen lajiliiton parapyöräilyn vastuuhenkilö sekä JustRide, pyöräilyn olosuhdehankkeen vetäjä Mikko Peltonen.

Pyöräilyrata lisää erityisesti lasten ja nuorten lähiliikuntamahdollisuuksia, mutta sopii yhtä hyvin myös vanhemmille pyöräilyn harrastajille. Kyse on kestävän kehityksen liikuntapaikkarakentamisesta, rata on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille harjoittelu- ja harrastuskäyttöön. Rata on monimuotoinen ja se soveltuu myös potkulautailuun, rullalautailuun, rullaluisteluun.

Lisätietoja:
kaupunginpuutarhuri Raisa Heino p. 050 3822 598
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki p. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn