Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupungissa toimivat ns. vaikuttamistoimieliminä vanhusneuvosto, joka pitää sisällään veteraaniasiain neuvottelukunnan, vammaisneuvosto, sekä nuorisoasiain neuvottelukunta.

Kaupunginhallitus on 21.8.2017 § 191 päättänyt, että vammaisneuvostossa on 10 jäsentä (sekä henkilökohtaiset varajäsenet), vanhus- ja veteraaniasiain neuvottelukunnassa 9 jäsentä (sekä henkilökohtaiset varajäsenet). Näissä toimielimissä on lisäksi Kuhmoisten kunnan sekä Jämsän kaupunginhallituksen ja sosiaali- ja terveyslautakunnan edustajat. Lisäksi kaupunginhallitus on päättänyt, että nuorisoasiain neuvottelukunnassa 7 jäsentä ja 3 varajäsentä. Kaupunginhallituksen päätös on luettavissa kaupungin verkkosivuilta osoitteessa Kaupunginhallitus on 21.8.2017 § 191.

Otsikossa mainittuja järjestöjä pyydetään nimeämään ehdokkaansa toimikaudelle 2017-2020 siten, että ehdokasasettelu on kaupunginhallituksen käytettävissä, kun se 18.9. nimeää jäsenet. Ehdokkaat tulee ilmoittaa Jämsän kaupungin kirjaamoon sähköpostilla/kirjeitse torstaihin 14.9.2017 mennessä. Nuorisoasiain neuvottelukunnan jäsenten nimeäminen tapahtuu myöhemmin syksyllä, ja siitä ilmoitetaan erikseen.

Toimielinten kokoonpanoissa noudatetaan tasa-arvolain vaatimuksia.

Kirjaamon sähköpostiosoite on: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Käyntiosoite: Keskuskatu 8, 42100 Jämsä.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn