Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Tiedote: OAJ

Tervetuloa Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n infoon Jämsään tiistaina 26.9. klo 10.15 Cafe Elosen kabinetti, os. Talvialantie 1. Puheenjohtaja Olli Luukkainen ottaa kantaa ajankohtaisiin koulutuskysymyksiin ja arvioi syksyn sopimusneuvotteluja.

Paikalla ovat myös OAJ:n Jämsän paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Heidi Mäkelä, OAJ Keski-Suomen puheenjohtaja Juha Paananen ja alueasiamies Jukka Lummelahti.

Jämsä on yksi OAJ:n On the Road -kiertueen tapahtumapaikkakunnista. Kiertueella kysytään, millaisena koulujen, päiväkotien ja oppilaitosten sekä opettajien työ näyttäytyy tavallisille suomalaisille. Itsenäisyyden juhlavuoden opetusalan kiertue vieraili ennen Jämsää Raumalla ja Iisalmella, ja Keski-Suomesta matka jatkuu Kittilään ja Porvooseen. Kierros päättyy Helsingin Kampin yleisötapahtumaan ja kansanedustajatapaamiseen Maailman opettajien päivänä 5.10.

Jämsän yleisötilaisuus on klo 15–17 Jämsän Äijän aukiolla, kahvituspisteenä Akuliina. Oman näkemyksensä koulutuksen ja varhaiskasvatuksen tulevaisuudesta esittävät mm. kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Merja Lahtinen ja sivistyslautakunnan puheenjohtaja Matti Similä. Paikalla on myös OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen sekä paikallisia opettajia. Keskustelun juontaa mediapersoona Lauri Salovaara.

OAJ:n edustajat tapaavat lisäksi Jämsän kaupungin johtoa ja vierailevat Jokivarren päiväkodissa ja Paunun koululla. Illalla on vuorossa opettajien ilta Vitikkalan salissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Viestintäpäällikkö Heikki Sahlman
www.oaj.fi

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn