Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunki on hakenut KEVA:lta työelämän kehittämisrahoitusta Jämsän kaupungin tulevaisuusosaamisen mallin kehittämishankkeelle.

Hankkeen tavoitteena on Jämsän kaupunkikonsernin esimiesten asiantuntijoiden, johdon ja luottamushenkilöiden tulevaisuusosaamisen vahvistuminen, kaupunkistrategian toimeenpanon tehostuminen, jatkuva strateginen uudistuminen, keskustelukulttuurin kehittyminen ja luottamuksen syveneminen. Hankkeen myötä operatiivinen tulevaisuusajattelu vähenee, oma työyhteisö kytkeytyy osaksi isompaa kokonaisuutta ja Jämsän kaupunkikonsernin valmiudet vastata suuriin yhteiskunnallisiin muutoksiin paranevat.

Työelämän kehittämisrahoitus on kilpailtua. 300 000 € rahoitusta haki yhteensä 42 organisaatiota ja rahoitusta myönnettiin yhdeksälle. Suurimmat potit menivät Keski-Suomen liitolle (50 000 €) ja Polkalle – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy (50 000 €). Jämsän kaupungille myönnettiin 20 000 €.

Hankkeen toiminta käynnistyy lokakuun aikana hankkeen asiantuntijaryhmän nimeämisellä ja hankkeen toteutuksen tarkemmalla suunnittelulla. Hankkeelle tullaan rakentamaan oma työtila intraan ja sen toiminnasta tiedotetaan aktiivisesti henkilöstölle.

Lisätietoja:
Maarit Mäntykoski, puh 040 748 7992, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Anna-Liisa Juurinen, puh 040 747 7736, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn