Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Rikotaan rajoja -hankkeen viimeisenä yhteistyökuntana on Jämsä, jossa toteutetaan Matkalla-teos yhteistyössä Teatteri Tenhon kanssa. Monitaiteellinen Matkalla-esitys kiertää Jämsänjoen varressa Vitikkalan sillan ja Seppolan sillan välisellä alueella. Esitys käynnistyy Seppolan satamasta sunnuntaina 22.10. klo 16.00 ja siihen on vapaa pääsy.

Matkalla-esityksen keskiössä on ajatus ”Eksynkö löytääkseni perille?”, jota käsitellään näyttelemisen, laulun, tanssin, tuliakrobatian sekä valotaiteen avulla. Esitys tulee olemaan moniaistillinen ja monitulkintainen elämys, josta jokainen voi varmasti löytää tarttumapintaa . – Jämsänjoen varsi on hyvin idyllinen ja myös esityksellisesti kiinnostava, toivoisimmekin että Jämsäläiset tulisivat kanssamme uteliaina tarkastelemaan tuttua paikkaa, hieman uudessa valossa, ohjaajat Hannu Rantala ja Terhi Kuokkanen kuvailevat.

Rikotaan rajoja on Jyväskylän kaupunginteatterin ja Tanssiryhmä Off/Balancen yhdessä toteuttama hanke liittyen Suomi 100-vuotta juhlintaan. Hankkeen aikana teatteri ja tanssiryhmä toteuttavat kahdeksassa Keski-Suomen kunnassa yhteistyöesityksen paikallisten toimijoiden kanssa.  Kevätkaudella yhteistyössä oli mukana Äänekoski, Saarijärvi, Hankasalmi, Jyväskylä ja Luhanka. Syyskaudella mukana olivat Keuruu, Viitasaari ja Jämsä, jossa on viimeinen hankkeen yhteistyötapahtuma. Kaikki Rikotaan rajoja –hankkeen kaikki esitykset voi nähdä Jyväskylän kaupunginteatterin suurella ja pienellä näyttämöllä tapahtuvan Galleria Keski-Suomi festivaalin aikana 26.11. 

Lisätietoja:
näyttelijä-yleisötyöntekijä Hannu Rantala, p. 050 413 5519
teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705
taiteellinen johtaja, Tanssiryhmä Off/Balance, Terhi Kuokkanen,  p.  0400 651 916

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn