Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupungin kuntalaiskysely on julkaistu nettisivuilla. Kyselyssä kuntalaiset voivat ottaa kantaa tärkeinä pitämiinsä palveluihin ja osallistumiskanaviin.

Kysely on avoinna kaupungin internetsivulla ajan 20.11. – 3.12.2017. Kysely julkaistaan paikallislehti Vekkarin välissä 22.11.2017 vastauslähetys osoitteella.

Kuntalaiskyselyn aineistoa kerätään internetsivulla olevan kyselyn lisäksi jalkautumalla Jämsän alueella paikkoihin, joissa kuntalaisia on paljon liikkeellä. Kyselylomakkeita ja vastauslaatikko on sijoitettu julkisia palveluja tuottaviin kohteisiin kuten kirjastoon ja terveysasemille, jotta kuntalaiset voivat halutessaan vastata kyselyyn paikassa, jossa asioivat tai joka on lähellä. Jalkautuvat haastattelijat ovat opiskelijoita, valtuutettuja ja kaupungin työntekijöitä. He keräävät vastauksia kyselyyn joko tableteilla tai paperilomakkeilla.

– Toivomme, että kyselyyn vastaavat kuntalaiset myös kertoisivat rohkeasti ajatuksiaan siitä, miten uusia asukkaita ja yrityksiä voitaisiin houkutella Jämsään ja tuoda esiin uusia ideoita kuntalaisten hyvinvointiin vaikuttavista palveluista, henkilöstöjohtaja Auli Korhonen kannustaa.

Tule mukaan vaikuttamaan Jämsän tulevaisuuteen!

Kuntalaiskysely - vastaa tästä 


Lisätietoja:
kaupunginjohtaja Ilkka Salminen p. 040 142 7111
henkilöstöjohtaja Auli Korhonen p. 040 557 2146

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn