Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunki julkaisee kuntalaiskyselyn 20.marraskuuta 2017. Kuntalaiskyselyyn vastaamalla asukkaat voivat vaikuttaa Jämsän tulevaisuuteen.

Kysely on avoinna internetissä kaupungin kotisivuilla www.jamsa.fi 20.11. – 3.12.2017. Kysely julkaistaan myös paikallislehti Vekkarissa 22.11.2017 vastauslähetys osoitteella.

Kuntalaiskyselyn aineistoa kerätään internetin ja Vekkarin lisäksi jalkautumalla Jämsässä  paikkoihin, joissa kuntalaisia on paljon liikkeellä. Julkisia palveluja tuottavissa paikoissa kuten kirjasto ja sairaala, on kyselylomakkeita ja vastauslaatikko, jotta kuntalaiset voivat halutessaan vastata kyselyyn paikassa, jossa normaalisti asioivat tai joka on lähellä.

Jalkautuvat haastattelijat ovat opiskelijoita, valtuutettuja ja kaupungin työntekijöitä. He keräävät tietoa suoraan internetkyselyyn tai paperilomakkeilla. Kyselyssä kuntalaiset pääsevät ottamaan kantaa tärkeinä pitämiinsä palveluihin ja osallistumiskanaviin. Kuntalaiset voivat myös vapaasti kertoa ajatuksiaan siitä, miten uusia asukkaita ja yrityksiä voitaisiin houkutella Jämsään samalla kun on mahdollisuus tuoda esiin tuoreita ajatuksia ja ideoita kuntalaisten hyvinvointiin vaikuttavista palveluista.

Jämsän kaupunki toivoo kuntalaisten ajasta pientä hetkeä ja pysähtymistä yhteisten asioiden äärelle. Toivomme aktiivista osallistumista ja korkeaa vastausprosenttia.

Lisätietoja:
kaupunginjohtaja Ilkka Salminen p. 040 142 7111
henkilöstöjohtaja Auli Korhonen p. 040 557 2146

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn