Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Meidän Jämsä – Sijoitu sinäkin! –markkinointikampanja on käynnistynyt Facebookissa. Kampanjan tarkoituksena on houkutella erityisesti paikallisia yrittäjiä suosittelemaan Jämsää bisneskumppaneilleen ja ystävilleen. Kampanjan avulla kerätään myös tietoa, millainen yrittäjäkaupunki Jämsä on ja mikä Jämsässä on kiinnostavinta.

Huolehdimme, että Jämsä näkyy, kuuluu ja kiinnostaa asuinpaikkana ja yritysympäristönä. Varmistamme, että kiinnostuneet yritykset löytävät helposti investointimahdollisuudet. Autamme yrityksiä sijoittumisen eri vaiheissa.

Sinun tarinasi on kaikkein kiinnostavin!

Oli kyseessä sitten alihankkijasi, päämiehesi, ystäväsi yrittäjäjärjestöstä tai lapsuudenystävä, jolla on nykyisin yritys muualla Suomessa. – Kutsutaan heidät yhdessä tekemään menestystarinoita Jämsään! Menestyvän bisneksen tekeminen on mutkattomampaa, kun oikeat kumppanit ovat lähellä.

Kampanja on voimassa 29.1.-31.3.2018 Invest in Jämsä –verkkosivuilla ja Facebookissa. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 100 €:n lahjakortti paikalliseen yritykseen. Kampanjan on Jämsekin kanssa yhteistyössä toteuttanut Flowhouse.

Meidän Jämsä -linkin kautta voit ohjata tuttavasi tutustumaan Jämsään ja kertomaan, mikä Jämsässä kiehtoo. Kerro myös oma mielipiteesi ja osallistu arvontaan.

Jaa eteenpäin Jämsän tarinaa ja tule rakentamaan yhdessä tulevaisuuden Jämsää – Meidän Jämsää!

Jämsek Oy
Seppolantie 5, 42100 Jämsä
Puh. 040 712 2645, yrityspalvelut(at)jamsek.fi
www.jamsek.fi
www.investinjamsa.fi

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn