Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Sivistyslautakunta päätti kokouksessaan 28.3.2018 kilpailuttaa kahvio- ja kassapalvelut. Kuluvan vuoden loppuun saakka palvelut tuottaa lautakunnan päätöksen mukaisesti Jämsän Ateria-, Puhtaus- ja Tekstiilipalvelut liikelaitos.

Kilpailutuksessa hankinta perustuu kokonaistaloudellisesti edullisimpaan tarjoukseen. Tarjousten vertailupisteinä ovat palvelun hinta (60%) ja enintään 60 pistettä, palvelun laatu ja sisältö (40%) ja enintään 40 pistettä. Laatua ja sisältöä arvioidaan seuraavien kuvausten ja kriteerien avulla: Aikaisempi kokemus vastaavasta palvelusta sekä käytettävästä kassajärjestelmästä, enintään 20 pistettä. Kahvio- ja lipunmyyntiä koskeva toimintasuunnitelma, enintään 10 pistettä. Käytettävissä olevan henkilökunnan määrä ja sijaisjärjestelyt, enintään 10 pistettä.

Tavoitteena on löytää uimahallin kahvio- ja kassapalveluihin uusi toimija Liikelaitoksen sopimuskauden päätyttyä. Liikelaitokselta vapautuu uimahallin nykyisellä aukioloajoloilla 1,7 henkilötyövuotta käyttäväksi liikelaitoksen ydintehtäviin.

Kilpailutus käynnistetään keväällä ja lautakuntakäsittelyyn asia saadaan syyskauden aikana ja, arvioi vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki.

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
p. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn