Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 7.5.2018 Jämsän kaupungin yhtenäiskoulun perustamisesta 1.8.2018 alkaen. Vitikkalan ja Paunun koulut päätettiin lakkauttaa samasta ajankohdasta alkaen.

Jämsän kaupungin sivistyslautakunta järjestää avoimen nimikilpailun, jolla haetaan uudelle Jämsän kaupungin yhtenäiskoululle virallinen nimi.

Nimikilpailu käynnistyy 8.5.2018 ja päättyy 22.5.2018 klo15. Kaupungin kilpailuraatiin kuuluvat palveluasiantuntija Hannu Ahlstedt (puh.joht.), viestintäpäällikkö Laura Walden, rehtori Tuija Huikuri, va. rehtori Hannu Reijonen sekä oppilaiden, opettajakuntien ja henkilöstön edustaja. Sivistyslautakunnan edustajana on Saara Peutere-Heikka. Myös vanhempainyhdistys nimeää raatiin edustajansa.

Kaikille avoimeen kilpailuun voi kilpailija osallistua korkeintaan kahdella ehdotuksella. Voittaja palkitaan 400 euron stipendillä, toiseksi tullut 250 euron ja kolmanneksi tullut 150 euron stipendillä. Lopullisesti nimen päättää Jämsän sivistyslautakunta ja nimi voi olla muukin kuin kilpailussa ehdotettu.

Nimiehdotukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse osoitteella Jämsän kaupunki, sivistyslautakunta, Kelhänkatu 3, 42100 Jämsä. Kuoreen merkintä ”Nimikilpailu”. Ehdotusten yhteydessä tulee ilmoittaa ehdottajan nimi ja yhteystiedot. Postitse lähetettäessä tulee ehdottajan nimi olla omassa kirjekuoressa.

Sivistyslautakunta pyrkii päättämään koulun nimestä kesäkuun kokouksessa.

Kilpailun säännöt

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Hannu Ahlstedt
p. 040 538 0452

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn