Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Tule keskustelemaan uudistuksesta Keski-Suomen valmistelijoiden kanssa Jämsään ti 5.6. kello 18-20

Elämme historiallisia aikoja. Käynnissä oleva maakunta- ja sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus ovat suurimpia hallinnon muutoksia, mitä Suomessa on koskaan tehty. Uudistuksella halutaan varmistaa, että jokainen meistä saa hyvää ja itselleen sopivinta palvelua erilaisissa elämäntilanteissaan.

Keski-Suomessa uudistus koskettaa tavalla tai toisella jokaisen noin 275 000 asukkaamme palveluita. Mutta mitä esimerkiksi valinnanvapaus tarkoittaa kannaltamme? Entä miten maakuntapalvelut palvelevat meitä tulevaisuudessa? Pitääkö olla huolissaan? Vastaus on, että ei pidä. Maakunnallista valmistelua tehdään laajassa yhteistyössä ja haluamme kuulla kuntatapaamisissa asukkaiden näkökulmaa siitä, mitkä ovat parhaita palvelumalleja myös tulevaisuudessa eri alueiden näkökulmasta.

Tule siis kuulemaan Keski-Suomen valmistelusta ja visioimaan tulevaa vastuuvalmistelijoiden kanssa kunnassanne pidettävässä avoimessa keskustelutilaisuudessa. Saat samalla tietoa lokakuussa järjestettävistä maakuntavaaleista.

Jämsän tilaisuus pidetään tiistaina 5.6. kello 18–20 Jokilaakson sairaalan AuditorioVälkyssä osoitteessa Sairaalantie 11. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Ilkka Salminen. Uudistuksen valmistelijoista paikalla ovat projektipäällikkö Pirjo Peräaho sekä vastuuvalmistelija Anu Pihl.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu kello 17.30 alkaen.

Tervetuloa!

Kutsu 5.6.2018

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn